INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PERFORMANȚĂ

VIDEO 50.000 de oameni scandează numele unui antrenor român care a câștigat titlul al doilea an consecutiv: "Am scris istorie aici!"

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 19:23

Tehnicianul Ciprian Panait este pentru a doua oară consecutiv campionul Arabiei Saudite! Echipa sa, Al Hilal, a devenit campioană la Under 21, la capătul unui sezon foarte disputat unde i-au depășit pe rivalii de la Al Ahly și Al Nasr.

Echipa pe care o antrenează a câștigat în ultima etapă cu 3-0 în fața celor de la Al Shabab și si-a adjudecat oficial titlul de campioană la U21. Panait a lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid și FC Vaslui, iar în actualul sezon a avut şansa să stea şi pe banca primei echipe, ca interimar, iar în cele 7 etape în care a condus echipa, nu a pierdut niciun meci.

"Am scris istorie la Al Hilal, sunt fericit că am decis să rămân aici acum câteva luni, atunci când am avut mai multe oferte! Al Hilal e familia mea, e clubul pe care-l iubesc și pentru care voi lupta și voi încerca să facem performanță la ce mai înalt nivel! A fost un an greu, am muncit mult alături de cei din echipă și până la urmă am reușit o performanță incredibilă!", a spus Panait în exclusivitate pentru GSP.RO.

Panait a avut parte de o ceremonie fastuoasă de premiere a echipei sale, la câștigarea titlului în competiția numită League Cup Prince Faisal bin Fahad U-21. Peste 50.000 de fani i-au scandat numele românului, iar acesta le-a răspuns ducându-și mâna spre inimă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează