INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO A scos penalty! » Maxim străluceşte, Stuttgart dezamăgeşte: 1-2 cu Augsburg

Pînă ieri, Maxim jucase în acest sezon doar în Cupa Germaniei (o apariție) și în Europa League (3)
Pînă ieri, Maxim jucase în acest sezon doar în Cupa Germaniei (o apariție) și în Europa League (3)

Articol de - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:14

La prima apariţie în acest sezon din Bundesliga, românul a fost cel mai bun jucător al şvabilor, dar s-a luptat singur cu bavarezii.

În sfîrşit, veşti bune de la Alexandru Maxim! Prima: ieri a bifat cea dintîi apariţie în Bundesliga 2013-2014, după două etape pe bancă. A doua: a fost titular la VfB Stuttgart şi a încheiat meciul de la Augsburg în teren. A treia: a fost cel mai bun jucător al şvabilor şi a scos penalty-ul din care Ibisevici a redus la 1-2 (42).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Problema? Degeaba a fost românul la înălţime. Tehnic, rapid, inspirat, parcă de fier în două rînduri, cînd adversarii l-au luat cu fulgi cu tot. N-a avut cu cine. Prea mulţi colegi ieşiţi din formă, incredibil de multe gafe în defensivă.

Prin acţiunea personală din minutul 42, dribling în faţa lui Verhaegh, obligat să-l faulteze în careu, Maxim a readus-o în joc pe VfB. Dar echipa, în ansamblu, n-a fost în stare să-şi joace şansa. Iar cînd a rămas şi în inferioritate (71), eliminat Traore, a căzut definitiv.

70 de contacte cu balonul a avut Maxim ieri în 90 de minute. Al 3-lea după Sakai (75) şi Schwaab (72)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 August 2013, 12:36

Da ...e bine ca exagerati ...ce buni suntem noi ...ce prosti sunt nemtii ...Maxim a fost singur pe terren ...din aceasta cauza n a avut cu cine ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează