INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA - TEREK GROZNÎI 1-0

VIDEO A Terekut şocul » Dan Petrescu, a doua victorie în 4 jocuri la rînd acasă, 1-0 cu Terek

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 22:02

Spulberată de Spartak, Dinamo Moscova şi-a revenit greu, însă a depăşit ieri echipa din Groznîi, antrenorul român urcînd pe locul 5


Greu se descurcă Dan Petrescu în meciurile de acasă cu Dinamo Moscova! Programul ciudat al acestui campionat, cu 4 la rînd din start, l-a dus de la agonie la extaz şi retur. De la o etapă la alta ori chiar în acelaşi joc! După umilinţa cu Spartak (1-4, 0-4 la pauză), "Bursucul" s-a mai scos ieri cu Terek Groznîi (1-0), reuşind al doilea triumf, care îl urcă momentan pînă pe locul 5.

Click aici pentru VIDEO!

Prima repriză l-a chinuit din nou pe Petrescu. După reţeta verii, oaspeţii au dominat, însă, spre deosebire de Volga şi Spartak, nu au marcat. Berezovski a scos tot. Armeanul a fost surpriza lui Dan: "Nu i-am reproşat nimic lui Şunin la golurile primite, dar nu ne ajuta, nu ne mai aducea noroc. Trebuia să schimb ceva". Dincolo, doar Voronin a trecut pe lîngă gol, şutînd peste bară..

Muzica s-a schimbat după pauză. S-a inversat balanţa ocaziilor. Kasaev a ales să-i paseze lui Dzsudzsak, revenit după suspendare, în loc să tragă. Salvarea a venit de la Noboa (71), care a reluat din careul mic la centrarea lui Voronin. Rezerva Smolov a ratat şansa lui 2-0, în finalul în care Florescu a intrat în prelungiri.


"După dezastrul cu Spartak, cel mai important lucru e c-am luat trei puncte. O victorie muncită, care putea fi mai clară dacă nu ratam atît"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova


0 goluri a primit Dinamo Moscova cu Terek, primul meci în care defensiva lui Petrescu scapă neperforată. În primele 3 etape încasase 7

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  05 August 2013, 00:37

Va face treaba buna la Moscova.Totul este sa fie lasat sa muncasca .

plischi
plischi  •  04 August 2013, 06:54
Postat de dreamer123 pe 04 August 2013, 01:59

nereusit jocul de cuvinte din titlu...

poate ai vrut sa spui "prea ermetic"...

plischi
plischi  •  04 August 2013, 06:52

am fost inspirat cand "am dat" pe gsptv, fiindca altfel nu vedeam partida lui dan petrescu, de necomparat cu ciorba de dude de la botosani.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează