INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Aconto pentru contract » Marica, gol în 2-0 cu Werder: "Acest gol îmi dă încredere!"

Marica, dreapta, se bate ca un leu pentru balon cu fundașul lui Werder, Trybull // Foto: Gulliver-GettyImages
Marica, dreapta, se bate ca un leu pentru balon cu fundașul lui Werder, Trybull // Foto: Gulliver-GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 09:18

Atacantul lui Schalke a punctat în tentativa de a obţine prelungirea acordului scadent în vară. Mingea e acum în terenul şefilor.

I-au trebuit 74 de minute cu Hoffenheim (3-0), etapa trecută, şi o primă repriză, ieri, la Bremen (2-0), pentru a-şi intra în mînă după operaţia de menisc ce l-a ţinut pe tuşă o lună. Apoi, o dată ieşit de la vestiare, Ciprian Marica a fost în sfîrşit "vîrful" pe care şi-l doresc şefii şi suporterii lui Schalke: incisiv, agresiv, letal în faţa porţii adverse.

Click aici pentru VIDEO!

Golul din minutul 68, a treia sa reuşită în acest sezon de Bundesliga, poate fi privit şi ca un argument solid în negocierile pentru prelungirea contractului scadent în vară. Românul, a şi spus-o, ar rămîne bucuros încă o stagiune.

Şi conducerea clubului e tentată să-i prelungească şederea. Dar ca să activeze opţiunea pentru un an suplimentar, ce expiră la finele lui aprilie, i-a pus în vedere că totul depinde de rezultate. Iar Marica, e clar, a băgat la cap şi acţionează în consecinţă.

Trei ocazii pentru un gol
Minutul 51: Românul insistă în careul advers, balonul ajunge la Draxler, liber, şi acesta îl expediază în plasă: 1-0 pentru Schalke
Minutul 53: "Tricolorul" trimite cu boltă, spre poarta goală, dar fundaşul lui Werder, Lukimya, respinge de pe linia porţii
Minutul 60: Marica scapă singur cu portarul advers, trece balonul pe lîngă el, dar cade prea uşor în momentul contactului şi arbitrul îi refuză penalty-ul
Minutul 68: "Tricolorul" e acolo unde trebuie şi transformă în gol, de la cîţiva metri, pasa lui Raffael: 2-0 pentru Schalke
Minutul 89: E înlocuit, în aplauzele suporterilor, cu finlandezul Pukki

6 goluri a marcat Marica pînă acum în acest sezon: 3 în Bundesliga, 3 în Cupa Germaniei

2 milioane de euro anual e salariul "tricolorului" la Schalke, conform contractului pe doi ani semnat în 2011

"Sînt fericit că am marcat. Acest gol îmi dă încredere în forţele proprii. Am demonstrat în repriza secundă că avem valoarea şi forţa necesare pentru a cîştiga" (Ciprian Marica)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bumix
bumix  •  07 Aprilie 2013, 12:29

UN GOL INTIMPLATOR ,A VRUT SA FACA PRELUARE SI S-A DUS IN POARTA .ASTA ARATA NESIGURANTA SI NEINDEMINARE NU MAI LAUDATI ATITA LA EL SI UITATI-VA LA FAZA

plischi
plischi  •  07 Aprilie 2013, 07:59

ramane de vazut, in caz de prelungire a contractului, daca va ramane acelasi pretz. eu unul ma indoiesc de faptul ca nu-i vor propune un salariu mai mic. criza-i criza, anii trec, nemtii nu-s nici ei institut de binefacere. oare stefan radu are un contract la fel de banos la lazio?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează