INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CRYSTAL - WATFORD 2-1

VIDEO Adio, finală! Cu Pantilimon titular, Watford a ratat accesul în ultimul act al Cupei Angliei

Panti sare fără succes în fața lui Bolasie // FOTO Guliver/GettyImages
Panti sare fără succes în fața lui Bolasie // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 25 aprilie 2016 00:00

Pantilimon a fost aproape de unicul trofeu ce-i lipsește în Anglia. Dar s-a oprit ieri în semifinale.

Visa Pantilimon înainte să pășească pe Wembley. "Am câștigat aproape tot aici. Premier League, Cupa Ligii și Super cupa Angliei, dar acest trofeu îmi lipsește. Ar fi vara perfectă pentru mine să cuceresc Cupa Angliei și să joc la Euro", declara portarul vineri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Numai că ieri nu a fost ziua lui bună, în care agață toate mingile cu mâinile lui de păianjen. Și a ratat prima sa finală de FA Cup, o partidă așteptată de 32 de ani de Watford (0-2 cu Everton în 1984).

Față de Mancini, care l-a înlocuit cu Hart la Man. City chiar în ultimul act al Cupei din 2013 (deși era competiția în care apărase el), Sanchez Flores și-a respectat promisiunea și l-a titularizat și acum la Watford. Însă goalkepeerul nu și-a putut închide poarta.

În minutul 6, Panti s-a plasat greșit, mingea deviată spre colțul lung l-a depășit, iar apoi s-a aruncat ca într-o aeriană de kung-fu, o tentativă disperată de a-l bloca pe Bolasie. Tardiv. S-a oprit în plasă. Și el. Și balonul.

"Tricolorul" a scăpat de un posibil penalty (43), când colegul său Ake a făcut henț în careu, s-a bucurat la golul egalării marcat de Deeney (55), dar s-a predat din nou după șase minute (61). A reacționat târziu la lovitura de cap a lui Wickham.

Cei 2,03 m ai săi nu l-au mai ajutat în plonjon. 2-1 Crystal, care o va înfrunta pe Man. United în finala din 21 mai de pe Wembley.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează