INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOULOUSE

VIDEO AiRoman » Mijlocaşul a impresionat la Toulouse, centrul aerospaţial european: 3 goluri în 3 meciuri!

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 22:09

În oraşul Airbus, ziariştii, antrenorul şi preşedintele alb-violeţilor sînt încîntaţi de mijlocaşul în vîrstă de 28 de ani. Fostul rapidist joacă foarte bine şi marchează constant


Toulouse este centrul aerospaţial francez şi continental. Aici, în jurul oraşului din sud-vestul Hexagonului, sînt centrele de cercetare, aici sînt marile companii Airbus, Air France şi Dassault, aici e baza Galileo, sistemul global de navigaţie prin satelit realizat de Agenţia Aerospaţială Europeană. Şi tot aici, Mihai Roman joacă la TFC precum un Rafale, temutul avion de vînătoare multirol. Are viteză, explozie şi e extrem de eficace.

"El e pistonul TFC"
În trei săptămîni, de cînd a fost prezentat oficial la alb-violeţi, fostul rapidist a jucat în trei amicale şi a înscris de fiecare dată după acţiuni fulminante:

- 11 iulie, 3-0 cu Arles (45 de minute) - Accelerează pe aripa dreaptă şi păcăleşte un adversar cu mare uşurinţă. Centrare în faţa porţii, mingea îi revine, şut pe scurt şi gol. Click aici pentru VIDEO!
- 14 iulie, 3-3 cu Luzenac (45 de minute) - Inteligent infiltrat în careu, preluare pe spaţiu redus, fentă, mingea pleacă pe colţul lung, la semiînălţime, portarul nu schiţează nici un gest. Click aici pentru VIDEO!
- 17 iulie, 3-2 cu Nimes (45 de minute) - După un sprint în diagonală, scapă de fundaş cu cîteva trucuri, apoi finalizează elegant, cu scăriţă. Click aici pentru VIDEO!

"E un veritabil piston. Ne place acest român", a exclamat cotidianul local La Depeche. "Mihai e irezistibil", a adăugat Alain Casanova, antrenorul lui TFC. "Am fost inspiraţi cînd l-am luat pe Roman", a încheiat preşedintele Olivier Sadran.

360 de mii de euro este salariul anual net la Toulouse al lui Mihai Roman, care a semnat pînă în 2016 pentru clubul francez


"Mihai nu pare nici atît de puternic, nici atît de rapid. Dar, cînd se lansează, e irezistibil. Şi are o tehnică extraordinară la finalizare"
Alain Casanova, antrenor Toulouse

"Sînt primul român la Toulouse şi am o mare responsabilitate. Voi merge pe urmele lui Mutu în Franţa. Cred în mine, în calităţile mele"
Mihai Roman, mijlocaş Toulouse

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
24eu
24eu  •  19 Iulie 2013, 11:09

Bravo Roman, iti doresc mult succes si sa ne faci mandri ca suntem romani!!!

michaelfcrb
michaelfcrb  •  19 Iulie 2013, 10:09

Suntem alaturi de tine, Hai Rapid!

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  19 Iulie 2013, 06:11

bravo lui..tot timpul l-am apreciat si-mi pare extrem de rau ca joaca pe aceeasi parte cu Torje...ambii sunt de valori egale. Ar fi fost bine pt nationala ca unul dintre ei sa poata juca pe celalalt flanc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează