INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA - SPARTAK 5-1

VIDEO Ascensorul SuperDan » Petrescu a defilat în derby-ul moscovit cu Spartak şi urcă Dinamo pe locul 9

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 21:54

Antrenorul român a reuşit ieri al treilea triumf consecutiv şi în doar 3 luni a dus-o pe Dinamo de pe ultima poziţie la 6 puncte de zona cupelor europene


Dan Petrescu a instaurat noua ordine la Moscova. Antrenorul lui Dinamo a cîştigat ieri al treilea derby al capitalei ruse, 5-1 cu Spartak, după ce le executase pe Lokomotiv (3-2) şi pe ŢSKA (2-0), toate pe terenul rivalelor! "Bursucul" a reuşit în trei luni, de cînd a plecat de la Kuban, să transforme "lanterna" fără nici un punct şi cu doar un gol marcat într-o echipă spectaculoasă, care visează acum la Europa!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

A treia victorie la rînd în campionat şi a cincea din ultimele 6 etape n-a avut istoric. Trupa lui Petrescu a lichidat-o rapid pe Spartak şi a provocat demiterea tehnicianului Unai Emeri. Era 3-0 la pauză, cu a doua "dublă" a lui Kokorin (de cîte ori a punctat, Dinamo a învins!) şi golul lui Noboa. "La pauză le-am spus jucătorilor să continue ca şi cum ar fi 0-0. Micile detalii decid totul. Am făcut cel mai bun meci al sezonului şi am arătat că ne putem bate cu oricine. M-a deranjat golul lor din final", explică SuperDan.

Rubin la rînd!
Semşov l-a imitat pe Kokorin (accidentat serios) şi a completat "mîna", Dziuba reducînd proporţiile în prelungiri. "Eram îngrijorat înaintea jocului, însă acum trebuie să evităm euforia. I-am dat lui Spartak mai multe ca Barca? Nu există comparaţie, e de pe altă planetă! Vreau să prelungim seria victorioasă. Urmează Rubin, dar nu mi-e teamă. Am jucat mereu bine cît am activat la Kuban". Chiar formaţia din Kazan este ţinta lui Dan. Se află pe ultima poziţie de Europa, cu 6 puncte avans şi un meci în minus.


22 de goluri a marcat Dinamo Moscova, primind doar 13, în cele 12 etape cu Dan Petrescu pe bancă

66% dintre punctele puse în joc au fost cîştigate de antrenorul român, 24 din 36 posibile. Doar liderul ŢSKA îl depăşeşte în ultimele 12 meciuri

"Am reuşit probabil cel mai bun meci al carierei de antrenor. Băieţii mi-au întrecut toate aşteptările şi nu mă aşteptam la un asemenea parcurs"
Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
bluered_sky
bluered_sky  •  26 Noiembrie 2012, 12:37
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Noiembrie 2012, 07:36

Acest articol dezinformeaza pe romani ...Rusii de la Spartak vroiau sa scape de antrenor ...si nu s au mai aparat.Oricum cele trei puncte nemuncite cu Zenit se vor razbuna si Dan Petrescu va fi schimbat ...nu o sa apuce sa faca performanta cu D.M.

este inamicul tau cumva?

bluered_sky
bluered_sky  •  26 Noiembrie 2012, 12:36
Postat de tigruzzu pe 26 Noiembrie 2012, 02:01

Mă, n-am fost prea atent joi și abia acum am aflat... Cum, mă, OVINII au pierdut 1:5 cu Stuttgart, asta auzisem, dar eu credeam nu-ș-de-ce că a fost în deplasare (probabil am fost influențat de proporțiile scorului). Când-colo... văd că OIȚELE și-o furară acasă, pe Arena națională!!! Și cu vreo 50.000 de oameni în tribună! La 5 goluri... ies 250.000 de stelist/gol... ce au suferit... maică precistă!!! Și asta numai pe stadion! E mult mai rău ca la Haifa. Acolo, barem, au fost numai vreo 20 de fani ovini. Poți spune că nici n-au văzut meciul ăla! (Nici la Copenhaga n-or să vadă, chiar dac-o iau pe coajă de vreo 3 ori și acolo) Acum înțeleg de ce-s așa agresivi în ultimele zile...

cand iti fata mintea sa ne dai si noua un pui!

nino
nino  •  26 Noiembrie 2012, 12:22
Postat de submarina pe 26 Noiembrie 2012, 09:42

Rubin e o echipa f organizata si bine asezata in teren. Daca echipa lui Dan Petrescu eventual invinge si Rubin, se poate de spus ca Dinamo a iesit complet din criza...pacat numai ca s-a accidentat serios Kokorin, sper sa-si revina cat mai repede deoarece Semsov e un jucator de un meci, doua...in general, e greu de crezut ce a realizat pana in prezent Petrescu la Dinamo Moscova, echipa era complet moarta cand a preluat-o si acuma bate tot, incredibil, cine s-a mai asteptat la asta, Bravo Bursucule si Bafta in continuare!

Doar daca bat pe Rubin se poate zice ca au iesit din criza?Adica nu au iesit deja nu? DOAMNE ! MAI SUNTETI FRATILOR ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close