INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Assist Maxim! » ”Tricolorul” a pus umărul la victoria Stuttgartului în deplasarea de la Frankfurt: 2-1

Maxim, în genunchi, după pasa de gol. Datorită și lui, Stuttgart a bifat a doua victorie în 2013 // Foto: Herbert Rudel/Bild-Stuttgart
Maxim, în genunchi, după pasa de gol. Datorită și lui, Stuttgart a bifat a doua victorie în 2013 // Foto: Herbert Rudel/Bild-Stuttgart

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 21:29

Cu mască după operaţia la nas, fostul jucător al Pandurilor a făcut o ”încălzire” reuşită pentru ”dubla” cu Ungaria şi Olanda din preliminariile CM 2014.

Luni sub cuţit, după fractura nazală provocată de Hernanes (Lazio) în Europa League, ieri deja pe teren. Alexandru Maxim nu se plictiseşte deloc la Stuttgart. Protejat de o mască, "tricolorul" a intrat în minutul 69 al meciului de la Frankfurt, cu Eintracht (2-1). Şi şi-a interpretat remarcabil rolul încredinţat de antrenorul Labbadia.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciurilor!

Mai întîi, fostul mijlocaş al Pandurilor i-a centrat perfect lui Niedermeier, din corner, pentru golul victoriei şvabilor (71). Reuşită urmată de apariţii-surpriză cînd pe un flanc, cînd pe celălalt, o trecere de mare fineţe, aplaudată de suporteri, dar şi replieri în apărare.

21 de minute intense, cea mai lungă prezenţă de pînă acum în Bundesliga, dar şi cea mai potrivită încălzire înaintea "dublei" cu Ungaria şi Olanda (22/26 martie) din preliminariile CM 2014.

5 apariţii în tricoul Stuttgartului are Maxim: 3 în Bundesliga, două în Europa League

CIFRELE LUI MAXIM
Minute jucate: 21
Contacte cu balonul: 20
Pase: 12 (8 reuşite)
Dueluri: 10 (3 cîştigate)
Sprinturi: 11
Kilometri alergaţi: 3,3
Viteza: 28,9 km/h

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dudulici
dudulici  •  18 Martie 2013, 09:08
Postat de vandersaar pe 18 Martie 2013, 02:05

Scoala vietzii o aveti... dar cu fotbalul nu va impacati deloc. Assist = pasa de gol, ca e din corner ca e centrare, e pasa ! Stiu ca a-ti fi vrut sa vina la Steaua... dar...

Mai vandersaar!Tu te impaci bine cu fotbalul,dar cu gramatica limbii romane mai greu...adica deloc!"a-ti" se scrie impreuna,fara liniuta!Eu am vrut,tu ai vrut,el a vrut,noi am vrut,voi ati vrut,ei au vrut!!!Te-ai prins?!Pune mana pe carte,analfabetule si apoi comenteaza facand pe superiorul!

forumeer
forumeer  •  18 Martie 2013, 06:43

E bine ca se remarca dupa ce intra din postura de rezerva. Antrenorii mereu apreciaza asta! Sper sa fie titular la nationala, ar fi jale cu Tanase pe stanga. Torje pe dreapta si Maxim sau Chipciu pe stanga, sa nu vad niciun Dodel ca ma ia durerea de cap:)!

vandersaar
vandersaar  •  18 Martie 2013, 02:05
Postat de vladutz13 pe 18 Martie 2013, 01:02

Nu prea poti spune assist cand e vorba de corner. Si sa spui ca a centrat perfect??? nu stiu, s-au aparat penibil ceilalti.... i-au lasat pe astia de la Stuttgart sa stea la distanta si sa vina in sprint. straniu

Scoala vietzii o aveti... dar cu fotbalul nu va impacati deloc. Assist = pasa de gol, ca e din corner ca e centrare, e pasa ! Stiu ca a-ti fi vrut sa vina la Steaua... dar...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează