INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Bătuţi de Scifo » La debutul lui Cristea şi Ţucudean, Standard a cedat acasă cu Mons, 0-1

Adrian Cristea (în roșu, în duel cu Monteybe) n-a avut ieri nici o ocazie importantă în 90 de minute // Foto: AFP/Mediafax
Adrian Cristea (în roșu, în duel cu Monteybe) n-a avut ieri nici o ocazie importantă în 90 de minute // Foto: AFP/Mediafax

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 februarie 2013 22:12

Standard s-a împiedicat la Liege, în derbyul valon, şi a alunecat pe locul 5, la primul meci al românilor aduşi în iarnă, care ieri au dezamăgit.

Mircea Rednic pierde teren în Belgia. După ce a risipit victoria în derbyul cu Anderlecht, Standardul pregătit de antrenorul român s-a poticnit (0-1) cu Mons. Trupa lui Scifo a stricat ieri, totodată, debutul românilor aduşi în iarnă, Adrian Cristea şi Ţucudean, reuşind primul triumf în derbyul valon la Liege!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bătută pe "Sclessin" doar de FC Bruges de la venirea "Puriului", Standard a prins o zi rea. A dominat haotic şi nici n-a înscris, a doua oară în 2013 şi premieră negativă acasă de la venirea lui Rednic. De unde visa la podium, a picat pe locul 5, la egalitate cu Bruges, ultima ce prinde play-off-ul.

Din nou l-a trădat defensiva. Nu a mai gafat portarul japonez, însă a comis-o fundaşul Ciman şi Arbeitman a marcat (18). Fluierată de fani, Standard nu şi-a mai revenit. La primele 90 de minute în Belgia, Cristea, folosit în locul suspendatului Vainqueur, s-a zbătut, a bătut lovituri libere şi a trimis multe centrări, fără a fi foarte periculos. A dispărut treptat din joc, în stilul de la Petrolul.

Slab a fost însă Ţucudean! Intrat în minutul 57, fostul dinamovist a resimţit cele două luni de pauză. Nu i-a ieşit nimic cu excepţia unei curse pe stînga, ratînd preluări, şuturi, driblinguri şi combinaţii cu colegii.

4 puncte în ultimele 4 etape a adunat Standard, care e la 13 puncte de liderul Anderlecht şi la 5 peste Courtrai, ce nu prinde play-off-ul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează