INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Boloni pierde, dar nu se predă » Visul secret: Liga Campionilor!

Echipa lui Boloni a pierdut meciul cu Asteras, scor 2-3.
Echipa lui Boloni a pierdut meciul cu Asteras, scor 2-3.

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 21:42

Chiar dacă PAOK a fost învinsă acasă, antrenorul şi-a pus o dorinţă ieri, cînd a împlinit 59 de ani: să cîştige play-off-ul!

Ladislau Boloni a avut o aniversare tristă. PAOK Salonic a pierdut sîmbătă seară, 2-3 acasă cu Asteras. "Sînt dezamăgit, pur şi simplu n-am existat pe teren în prima repriză. Oaspeţii ne-au condus cu 3-0 după primele 20 de minute! Mai sînt şase etape din sezonul regulat, dar ne-am complicat mult situaţia pentru play-off", a precizat antrenorul.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

Are însă un vis secret: să prindă Champions League cu PAOK din postura de cîştigătoare a play-off-ului la care vor participa echipele clasate la finalul stagiunii pe locurile 2-5. Şansa lui PAOK poate fi faptul că algoritmul după care se calculează ierarhia de start în play-off poate reduce la trei puncte diferenţa actuală de 12 puncte care o desparte de locul 2, Panathinaikos. Campioana merge direct în Ligă.

"N-am făcut nici o petrecere. Sînt singur la Salonic. M-am trezit dimineaţa, mi-am călcat cămăşile şi m-am apucat să mai lucrez la cartea autobiografică" (Loţi Boloni, antrenor PAOK)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
grigs1981
grigs1981  •  12 Martie 2012, 11:37

La Minunati Ani,Lotzi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează