INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Cravaşa lui Rednic » Jucătorii lui Standard au întors de la 1-3 la 4-3 cu Waregem

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 22:36

"Am avut o discuţie foarte animată în vestiar cu băieţii", spune antrenorul. Rednic l-a înlocuit după prima repriză pe Cristea, cel mai slab de pe teren. Iată secretul revenirii!


La pauză, vestiarul lui Standard a fost un vulcan. Era 2-1 pentru Waregem, Rednic nu-şi permitea să piardă primul meci în play-off, după 2-0 la Bruges şi 0-0 cu Anderlecht. Antrenorul i-a trezit pe jucători, a fost un speech extrem de tăios pe un ton ridicat.
"Am avut o discuţie foarte animată cu băieţii. Nu mai puteam continua ca în prima repriză. Mi-au dovedit pînă la final că au caracter, exact ce aşteptam de la ei", a povestit Rednic la conferinţă. A luat însă o decizie radicală: l-a schimbat pe Adrian Cristea, "românul care excelează doar prin letargia sa, un fotbalist de salon" (Het Laatste Nieuws), înlocuindu-l cu Mpoku. Inspirată modificare.

După pauză, cînd Waregem avea 3-1, Mpoku a redus scorul (62) cu o fuzee de la 30 de metri, acelaşi Mpoku centrîndu-i apoi lui Kanu pentru 3-3. Iar Ezekiel, folosit de tehnicianul din Liege în ultima jumătate de oră, a marcat golul victoriei: 3-4. "Un scor care îmi dă speranţe pentru viitor. Sîntem o echipă adevărată", a încheiat Rednic.

4 este nota primită de Adrian Cristea vineri, cea mai mică dată de cotidianul Het Laatste Nieuws la acest meci

"Am marcat noi două goluri din ofsaid? Nu comentez arbitrajul, dar şi nouă ni s-a refuzat un penalty la 3-3"
Mircea Rednic, antrenor Standard

Ofsaid la 3-3 şi 3-4
Jucătorii şi antrenorul lui Waregem, Francky Dury, au acuzat brigada de arbitri condusă de Jerome Nzolo, contestînd ultimele două goluri marcate de Standard. Reuşitele lui Kanu şi Ezekiel, de 3-3 şi 3-4, au fost din ofsaid. Ultimul a fost foarte clar, vîrful oaspeţilor fiind jumătate de metru afară din joc. "Play-off-ul merită arbitri mai buni", a comentat Het Laatste Nieuws.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
ockiu
ockiu  •  14 Aprilie 2013, 09:03

cum adica Cristea cel mai slab de pe teren? cred ca`s ziaristii invidiosi pe talentul lui ...

innocens
innocens  •  14 Aprilie 2013, 04:59

Adrian Cristea este o umbră de câţiva ani. Nu făcea faţă nici în campionatul nostru. A greşit foarte mult Rednic că l-a adus la Standard. Potenţial a avut cândva, dar e prea târziu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează