INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - ȚSKA 2-1

VIDEO Cu Moți la atac » Fundașul s-a revanșat pentru nereușitele din Ligă: a marcat golul victoriei cu ȚSKA, 2-1

Moți (stânga), primul la minge cu ȚSKA
Moți (stânga), primul la minge cu ȚSKA

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 00:00

Stoperul lui Ludogoreț s-a revanșat pentru nereușitele din Ligă. A înscris ieri golul victoriei, al 5-lea în acest sezon. Keșeru a avut o bară, fiind înlocuit în minutul 80.

Pentru Moți, nu e anul inspirat în Champions League. A ratat un penalty cu PSG, când scorul era 1-2, și imediat a greșit și la al treilea gol al francezilor (1-3). Apoi, n-a reușit să stopeze cavalcada lui Arsenal, fiind ridiculizat de Ozil și "tunarii" săi: 0-6 și 2-3. Dar "tricolorul" se revanșează în liga bulgară.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Moți!

Ieri, într-un meci important, cu ȚSKA Sofia, stoperul verzilor a înscris din nou. Și acum a fost golul victoriei. În minutul 62, Moți a scăpat ușor de marcaj la un corner, punctând cu capul din colțul careului mic. A fost al treilea său gol în actualul campionat, al 5-lea în toate competițiile. Plus două assisturi.

Keșeru, care marcase în precedentele patru partide, fiind convocat de Daum în ultima clipă la lot, n-a mai fost decisiv și cu ȚSKA. Doar o bară, la 1-0 pentru Ludogoreț. A fost înlocuit în minutul 80.

Edi, 4 eșecuri, două la rând. Nu demisionează!

Iordănescu nu o poate stabiliza pe ȚSKA. De când a venit, la sfârșitul lui august, Edi a pierdut 4 meciuri (3 în campionat și unul în Cupă). Și este acum, după două înfrângeri consecutive, pe locul 5, la zece puncte de liderul Ludogoreț.

"Nu-mi dau demisia", a declarat ieri Edi, acuzându-și jucătorii: "Unii n-au nivel de ȚSKA. Și ei nici nu înțeleg ce înseamnă acest club. Nu putem continua astfel". A încheiat: "Le mulțumesc șefilor clubului pentru încredere. Dacă mă vor păstra, vom construi o echipă puternică".

20de goluri a marcat Cosmin Moți în 4 ani pentru Ludogoreț

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează