INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

VIDEO "Dați-mi-l pe Tătărușanu și câștig campionatul!" » Ciprian, la primul gol primit după după 373 de minute

Foto: Twitter/@FCNantes
Foto: Twitter/@FCNantes

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 20:05

Ciprian Tătărușanu a fost învins până la urmă în Ligue 1, după 4 meciuri fără gol primit. Dar a apărat bine în meciul câştigat de Nantes, 2-1 în deplasare cu Strasbourg, duminică seara.

Inspirat a fost Ranieri când l-a cerut pe Tătărușanu la Nantes! Și foarte bine a făcut portarul în vârstă de 31 de ani că a acceptat. A părăsit Fiorentina, unde fusese anunțat că va fi rezerva lui Sportiello, și a ajuns la o echipă unde e chiar numărul 1. Cel mai bun "canar".

Ciprian e cel mai valoros goalkeeper din Ligue 1, primul în topul notelor L'Équipe (6,66) și cu cel mai mare procent al mingilor apărate (94%).

Au trecut 43 de zile

Duminică, nu și-a mai putut salva echipa. Nuno Da Costa, atacantul lui Strasbourg, a reluat puternic cu capul din 6 metri. Imposibil de apărat. A fost primul gol primit de Tătărușanu după 4 partide la rând cu poarta neatinsă. Trecuseră 43 de zile și 373 de minute de la precedentul gol, la 0-1 cu Marseille.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

După gol însă, "tricolorul" a dominat careul. Iar în prelungiri, Alcibiade l-a ajutat. A respins de pe linie!

Nantes a reușit să câștige cu 2-1. Și seria invincibilă continuă: a 5-a partidă în șir fără eșec. Al 3-lea succes consecutiv. Un fan nantez a comentat pe Twitter: "Dați-mi-l pe Tătărușanu și câștig campionatul"". 

"Vreau să apăr la fel de bine până la sfârșitul sezonului. Și sper ca fanii noștri să mă iubească tot mai mult"
Ciprian Tătărușanu, portar Nantes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
its1134
its1134  •  24 Septembrie 2017, 22:43

Jumătate de știre proastă făcută pe un tweet al nimănui. Nici măcar nu avem link la tweet să vedem dacă e așa sau a visat Tudorel. Blogger, blogger.. dar și slab?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează