INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA LIGA

VIDEO Deportivo, la prima victorie în acest sezon din La Liga, cu Pantilimon și Andone titulari » Cum s-au descurcat românii

Foto: Facebook/@RCDeportivo
Foto: Facebook/@RCDeportivo

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 12:39

Deportivo la Coruna a obținut primul succes în acest sezon în campionatul Spaniei, 1-0 cu Alaves, după trei înfrângeri și un egal. Florin Andone și Costel Pantilimon au fost titulari.

Andone a pasat decisiv la golul lui Luisinho (al 2-lea său assist în acest campionat), dar jurnaliștii iberici nu sunt foarte mulțumiți de el.

"Fără claritate în fața porții", a comentat La Voz de Galicia, numărul 10 ratând o mare ocazie din careul mic în repriza secundă. "Totuși, Andone nu se oprește niciodată. Muncește pentru echipă și pune presiune pe adversari".

Nota 5, la fel ca Pantilimon: "Portarul român alternează momentele bune, în care dă siguranță, cu cele de îndoială, ca eroarea din final". În prelungiri, Panti a ieșit greșit la o minge aeriană, lovindu-l pe Luisinho într-o fază în care Alavés a fost aproape de egalare.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează