INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN - FIORENTINA 2-0

VIDEO El e portarul care ezită » Tătărușanu a reacționat tîrziu și a gafat la 0-2 cu AC Milan

Tătărușanu, în alergare ușoară spre propria poartă. Boateng îl depășise și nici Roncaglia nu l-a oprit în drumul spre plasă // Foto: AFP
Tătărușanu, în alergare ușoară spre propria poartă. Boateng îl depășise și nici Roncaglia nu l-a oprit în drumul spre plasă // Foto: AFP

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Toți reporterii italieni îi reproșează indecizia din minutul 88. Și Fiorentina, deloc convinsă de goalkeeperul "naționalei" noastre, caută o variantă de înlocuire pentru viitorul apropiat.

Dintr-o dată, poarta României nu mai e atît de sigură în perspectiva Euro. Avem doi goalkeeperi la lot. Tătărușanu și Pantilimon. Ambii cu nume, ambii valoroși, însă ambii trecînd momentan prin clipe dificile.

VIDEO: Vezi AICI golurile încasate de ”Tătă”

Panti, cel mai bun om al lui Sunderland sezonul trecut, cel care-și salva echipa de retrogradare, nu mai e titular. Dintr-o dată, Allardyce, managerul "pisicilor negre" a renunțat la el. Și nu l-a trimis pe bancă, rezervă, ci în tribună, ca numărul 3. Îl forțează să plece, dar dacă nu-l ia nimeni pînă pe 31 ianuarie? Ar rămîne în aer la alb-roșii.

"Prima minge atinsă, în fundul plasei"

În acest timp, Tătărușanu a rămas pe teren, joacă meci de meci la Fiorentina. Totuși, e departe de forma ideală. Duminică seară, la 0-2 cu Milan, "prima minge pe care a atins-o a fost cea căutată în fundul plasei, la golul lui Bacca din minutul 4", a comentat sarcastic agenția toscană Firenzeviola, care l-a taxat dur:

"Românul continuă să ne arate momente uluitoare de indecizie, mai ales la ieșiri"

"A completat omleta cu o nesăbuință"

Eroarea mare a făcut-o însă în final, în minutul 88. La o pasă lungă, de peste 30 de metri, care a depășit linia defensivei Fiorentinei, Tătă a reacționat tîrziu și neinspirat în fața lui Boateng. Mai mult ca să fie acolo decît pentru a-l bloca. Fiindcă adversarul, aflat deja în viteză, a scăpat ușor de el, autopasă pe lîngă goalkeeper și a rămas singur cu poarta goală. Joacă de copii.

"A fost prea lent portarul Violei", l-a criticat Gazzetta dello Sport, însă Firenzeviola a fost și mai vehementă: "A completat omleta unei partide plină de suspine cu o ieșire nesăbuită, deschizîndu-i ușa spre gol lui Boateng".

Și, mai rău pentru Tătărușanu, clubul său caută portar. "Tricolorul" nu mai oferă siguranță.

4,5a fost nota primită de Tătărușanu pentru meciul cu Milan în firenzeviola.it; Gazzetta și Corriere dello Sport i-au dat 5,5 (toate, de la 1 la 10)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează