INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Eric Bicfalvi, comparat cu Bergkamp după un supergol, a început lansat noul sezon: „dublă” în prima etapă

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 16:34

Eric Bicfalvi, a cărei reușită din august 2018 a devenit virală pe rețelele de socializare, a înscris două goluri cu capul în meciul Ural - UFA 3-2.

Ieri, în prima etapă a noului campionat, Eric Bicfalvi, 31 de ani fost iar MVP, marcând de două ori în meciul Ural - UFA 3-2. De fiecare dată spectaculos, cu capul. A fost al treilea meci la rând în care Bicfalvi punctează împotriva acestui adversar. Aceasta a fost întâia "dublă" a primei ligi din Rusia. De partea cealaltă, la UFA, fundașul Ionuț Nedelcearu nu a jucat.

Gol devenit viral

Pe 10 august 2018, Eric Bicfalvi reușea golul anului în Rusia, la Ural - Dinamo Moscova 1-1. Golgeterul echipei din Ekaterinburg în ultimele două sezoane nu a lăsat mingea să cadă la o centrare. Și-a depășit adversarul cu un „sombrero” și a înscris cu un voleu la colțul scurt. O execuție care avea să devină virală pe rețelele de socializare. Atunci, a fost comparat cu fostul mare atacant olandez Dennis Bergkamp.

 

8 goluri și patru assisturi a adunat Bicfalvi sezonul trecut la Ural

8 goluri și două pase decisive a reușit decarul în 2017-2018

Citește și:

Genk îl vinde pe Ruslan Malinovski, cel mai bun jucător, ca să-i facă loc lui Ianis! „Cu Hagi, câștigăm imagine internațională! E un decar pur”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
almaviva
almaviva  •  14 Iulie 2019, 18:53

Numai in Romania, un astfel de jucator nu are loc in nationala noastra. Ti-e si scarba! Bine ca toti expiratii gen Grigore joaca in fiecare meci, mafiotii stiu de ce...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează