INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS - LAZIO 2-1

VIDEO Extaz și agonie » Ștefan Radu a dat gol cu umărul, dar s-a accidentat la genunchi și a ratat Cupa Italiei

Radu (dreapta, în duel cu Llorente) a pierdut a treia oară cu Juve în acest sezon // Foto:  Reuters
Radu (dreapta, în duel cu Llorente) a pierdut a treia oară cu Juve în acest sezon // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2015 00:00

Căpitanul biancocelestilor a deschis rapid scorul, a jucat foarte bine, dar a ieșit lovit în minutul 71. Juve a întors după prelungiri și a luat al zecelea trofeu, după 20 de ani de pauză.

Ștefan Radu a ratat ocazia de a lua a treia Cupă a Italiei cu Lazio, după 2009 și 2013. A deschis scorul, dar Juventus a revenit și a făcut eventul, cîștigînd finala pe Olimpico, 2-1 după prelungiri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Și ce bine pornise fundașul român! A reluat la colț cu umărul din centrarea lui Cataldi și, cu toată opoziția lui Storari, mingea s-a strecurat în plasă (4). Bucuria biancocelestilor a fost efemeră.

Tot dintr-o fază fixă, a egalat Chiellini, reluare acrobatică după ce mingea circulase pe traseul Pirlo - Evra (11). Lazio a continuat să pună probleme, dar Parolo nu a putut profita de cadoul lui Pogba.

Atent și sigur în intervenții în flancul stîng a fost Radu, căpitanul lazial, dar și-n apărare, blocîndu-i pe Tevez și Llorente. Din păcate, Ștefan s-a accidentat în minutul 71 la genunchiul stîng (la care a mai avut probleme) și a cerut schimbarea.

Juve putea tranșa finala în 90 de minute, dacă golul lui Matri nu era anulat eronat pentru ofsaid (87). Dar rezerva intrată în minutul 84 a punctat în 97, după ce bara îl salvase (de două ori!) pe Storari la șutul lui Djordjevici. 2-1 și Juventus ia Cupa după 20 de ani. A zecea din palmares.

"Așa sînt finalele, foarte echilibrate. Păcat că am fost egalați rapid. Nu trebuia să riscăm nimic și de aceea am jucat compact, lăsînd puține spații"
Ștefan Radu, căpitan Lazio

15 lunitrecuseră de la ultimul gol reușit de Ștefan Radu pentru Lazio, la 3-2 cu Sassuolo în Serie A, tot pe Olimpico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează