INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Favoritul lui Dan » Kuranyi, lăudat de "Bursuc" după dubla cu Alania: "Un profesionist!"

Kuranyi, excelent şi la jocul aerian, a înscris golul de 2-0 cu capul // Foto: Guliver/GettyImages
Kuranyi, excelent şi la jocul aerian, a înscris golul de 2-0 cu capul // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 11 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 noiembrie 2012 01:13

Petrescu l-a lăudat pe neamţ la final: ”Un profesionist. A demonstrat că poate decide de unul singur un meci”.

Dan Petrescu trage aer în piept. Dinamo Moscova şi-a revenit rapid după acel 0-2 de la Krasnodar şi ieri, în ultima etapă a turului campionatului (15), a bifat o nouă victorie: 2-0 cu Alania Vladikavkaz. A 6-a în acest sezon, graţie unei "duble" a germano-brazilianului Kevin Kuranyi (27, 86). Favoritul antrenorului român!

Petrescu e mare fan al jucătorilor care muncesc la antrenament şi dau apoi totul pe teren, iar Kuranyi e unul dintre ei: "L-am preţuit din prima zi în care am lucrat împreună. Un adevărat profesionist. Astăzi a demonstrat că e un jucător ce poate decide de unul singur soarta unui meci".

Kuranyi nu mai reuşise o "dublă" din 26 iunie 2011, de la un 4-1 cu Lokomotiv Moscova: "Dacă atacanţii n-ar fi judecaţi şi după goluri, aş prefera să nu înscriu mereu, dar să cîştige echipa. Asta-i cel mai important".

Suporteri rasişti
Foarte duri cu propriii jucători, cînd echipa nu mergea, fanii lui Dinamo au ieşit iar în faţă, prin manifestări rasiste. Ţinta lor preferată a fost ieri Diego Mauricio, brazilianul de culoare al Alaniei, pe care l-au fluierat şi l-au huiduit tot timpul.

"Cînd am preluat-o pe Dinamo aş fi fost fericit să fac 18 puncte în 10 meciuri. Acum însă cred că am pierdut nişte partide din care puteam scoate măcar remize" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Noiembrie 2012, 08:41

Numai prostii spune acest antrenor mediocru ...el nu i platit sa scape pe D.M.de la retrogradare.Nimeni nu joaca de unul singur.pune mana si antreneaza ...daca sti macar cum se face.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează