INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Furiosul ghinionist care pierde în ultima clipă » Dan Petrescu a şutat în bancă de nervi şi a fugit la vestiare după înfrîngerea cu Kuban, 1-2

Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă partida cu fosta sa echipă. +1   FOTO
Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă partida cu fosta sa echipă.

Articol de , - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 septembrie 2012 21:31

Ar fi putut cîştiga cu 2-0, dacă Semşov nu ar fi încercat o scăriţă singur cu portarul. Kuban, fosta echipă a lui Petrescu, a egalat şi a învins în al treilea minut de prelungiri.

Totul s-a scris în acel minut 62. Semşov, căpitanul lui Dan Petrescu şi cel mai experimentat jucător al său, a dejucat pasul la ofsaid al adversarilor, scăpînd unu la unu cu portarul. Şi în loc să caute o rezolvare simplă şi eficace, mijlocaşul de 34 de ani a încercat cea mai la modă execuţie, scăriţa, de la 16 metri. Numai că Belenov, goalkeeperul, un gigant de 1,95 m, a sărit şi a agăţat mingea! Atunci, Dinamo Moscova ar fi putut conduce cu 2-0. A rămas 1-0, după golul lui Noboa (45).

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Cine-l linişteşte pe nervosul Dan?
Şi tot din acel moment s-a declanşat furia lui Dan Petrescu. Şi-a vărsat nervii şutînd cu sete în banca de rezerve, apoi, egalat imediat dintr-o lovitură liberă la care propriul portar, Şunin, dormea pe linie, a protestat la fiecare fază împotriva arbitrului. Înjurăturile lui în română se vedeau clar la televizor.

L-a ameninţat "centralul" Karasev, în vîrstă de 33 de ani, că îl dă afară dacă mai continuă să urle pe tuşă, dar cine să-l liniştească pe Dan? Fierbea Petrescu, în ciuda frigului (11 grade Celsius) şi a ploii ce nu se mai oprea. Nu şi-a mai folosit celularul, ca în prima repriză, ca să-şi sune secundul care îl ajuta cu o imagine de ansamblu din tribună.

Mai erau 30 de secunde
În final, în al doilea minut al prelungirilor, renegatul Misimovici a avut o lovitură directă de la 17 metri, perpendicular pe poartă. 2-1 pentru Dinamo? Nici acum! Bosniacul a ţintit zidul. Pentru ca, pe contraatac, cu Dan aproape intrînd pe teren pentru a-l bloca pe Popov, Kuban să înfigă lama cuţitului în fostul antrenor. La 1-2, Petrescu n-a mai rezistat, fugind la cabine. Meciul s-a încheiat fără el. Dar Dinamo e încă pe ultimul loc. Cu el la vestiare.

I-a fost rău după meci!
Înfrîngerea împotriva fostei echipe nu i-a picat bine lui Dan Petrescu. "Bursucul", care plecase valvîrtej la vestiare după golul doi al oaspeţilor, nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după partidă. Oficialii echipei au motivat că antrenorul român acuză o stare de rău. În locul său a fost trimis Dmitri Hohlov, fost interimar şi actual antrenor secund al formaţiei moscovite.

"Munca lui Dan Petrescu începe să dea rezultate. Din păcate pentru el, munca de la Kuban Krasnodar" (championat.com, site rusesc)

"Teatrul mimicii şi al gesturilor antrenorului român prevestea dezastrul lui Dinamo Moscova" (Maria Markova, jurnalist rus)

"Îi mulţumesc antrenorului Krasnojan pentru victoria strălucitoare împotriva lui Dinamo Petrescu"(Aleksandr Tkaciov, patron Kuban)

6 înfrîngeri a suferit Dinamo Moscova în 7 etape jucate în actualul campionat (două eşecuri şi o victorie cu Dan Petrescu)

6 etape a fost suspendat la sfîrşitul sezonului trecut după un conflict cu arbitrii (şi-a ispăşit pedeapsa în actuala stagiune)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  03 Septembrie 2012, 18:35
Postat de alexandru_p pe 03 Septembrie 2012, 01:33

petrescu a gresit. a ajuns sa se creada zeu si incepe sa fie adus cu picioarele pe pamant. peste tot pe unde a trecut a depasit cu mult performantele la care sperau conducerea sau suporterii, dar ce a facut de data asta nu a fost bine. de ce a plecat la scurt timp dupa ce a inceput campionatul? trebuia sa astepte iarna sau sa plece de asta vara. o sa vedem daca reuseste sa o redreseze pe dinamo, dar misiunea este f dificila.

ia sa te vad eu pe tine refuzand 3.5 mil de euro/an doar ca a inceput campionatul de 7 etape..sa fim seriosi

kris09
kris09  •  03 Septembrie 2012, 10:53
Postat de ernesto365 pe 03 Septembrie 2012, 01:41

cam ai dreptate dan este un antrenor foarte bun ,dar cu preluarea lui dinamo in timpul campionatului si in situatia in care se afla si-a asumat un risc. dar ca sa ajungi sus trebuie sa-ti asumi si riscuri, daca va reusi cu dinamo si eu sunt convins ca va reusi atunci va fi un zeu in rusia.

poate sezonul viitor. ăsta pare compromis după numai 7 etape şi nu cred că se vor clasa mai sus de jumătatea clasamentului.

red77
red77  •  03 Septembrie 2012, 09:12

din pacate circul care il face pe margine e penibil ! unde mai pui ca la urziceni erau doi care se tavaleau injurau pe toti si apoi tipau ca tot ei sunt cei dezavantajati ! e antrenor bun dar cu un astfel de comportament mai mult de rusia nu poate spera ! si din pacate s-a bagat singur in treaba asta cu dinamo . daca da gres acum se va zice ca e antrenor de echipe mici ! dinamo poate fi o trambulina sau o groapa pt el ! joaca o carte mare dar sper sa reuseasca !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează