INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

VIDEO Gafilimon! Gafa lui Pantilimon a privat-o pe Sunderland de prima victorie: 2-2 cu West Ham, de la 2-0

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:00

La scorul de 2-1 pentru ”pisicile negre”, portarul ”tricolor” a respins în față balonul expediat de Lanzini de la 25 de metri, iar Payet a reluat în plasă, pentru 2-2

Ce frumos începuse Sunderland ieri cu West Ham. Două goluri în 22 de minute, Fletcher și Lens, și prima victorie din acest sezon părea mai aproape ca oricînd. Părea, pentru că "pisicile negre" n-au reușit să mențină același ritm pînă la final. Și-au mai fost și gafele, una dintre ele decisivă, comisă tocmai de Pantilimon.

Click aici pentru VIDEO!

Altădată salvatorul echipei, portarul român a greșit nepermis într-un moment crucial. Sunderland tocmai rămăsese în inferioritate, după eliminarea lui Lens (57), cînd Panti a respins în față balonul șutat de Lanzini, de la 25 de metri, chiar pe direcția lui. O eroare de care Payet a profitat prompt pentru a egala pe tabelă: 2-2.

Un rezultat care nu face decît să adîncească haosul de la Sunderland. Managerul Dick Advocaat și-ar putea anunța azi demisia, iar directorul sportiv Lee Congerton la fel.

18 goluria încasat Pantilimon la Sunderland în cele 8 etape de campionat scurse pînă acum

19e locul ocupat în clasament de "pisicile negre". Bilanț: 3 remize, 5 eșecuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  05 Octombrie 2015, 02:57

Galfilimon si Gafarusanu, portarii nationalei lui cashcheta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează