INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO GladiatoRadu » Noapte agitată pentru Ştefan Radu în Lazio - Atalanta 3-0: a lovit, dar a şi fost lovit de un adversar şi de un coleg

Articol de - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:20

Intrat incomplet refăcut, fundaşul român a primit un cot în gură de la Migliaccio, după ce fusese tamponat şi de coechipierul Cana, şi a comis un penalty, nesancţionat de arbitru.

Lazio a pătruns în trioul de aşi din Serie A după a treia victorie la rînd (3-0) cu Atalanta. Un meci foarte agitat însă pentru Ştefan Radu, care a avut sîmbătă seară 82 de minute intense. Fundaşul stînga român a fost lovit de adversari şi n-a fost menajat nici de colegi, semănînd cu un gladiator!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cana i-a ridicat pulsul, agresîndu-l în săritură la o minge aeriană. Radu s-a răstit la albanez, dar conflictul s-a stins rapid. Intrat incomplet refăcut după o problemă musculară, Ştefan a strîns din dinţi şi a închis bine flancul său.

Debutul reprizei secunde i-a oferit un clinci pugilistic. Migliaccio l-a făcut KO cu un cot violent în gură, pasibil de un roşu. "Merita cartonaş roz", a scris Gazzetta.

Radu n-a cedat, mijlocaşul Atalantei a scăpat de eliminare. Aşa cum românul a scăpat la singura lui eroare mare, fault în careu la D'Alessandro la 1-0. Puţin înainte ca Mauri să dubleze avantajul lazialilor. Iar Pioli l-a menajat în final şi l-a înlocuit pe Radu cu Cavanda, cînd lucrurile erau clare.

6 este nota primită de Radu în Gazzetta dello Sport, în timp ce Corriere dello Sport şi Repubblica i-au acordat 6,5

622 de minute a jucat fundaşul lazial în acest campionat în 15 etape. A intrat de 7 ori ca titular şi a luat 3 "galbene"

JUVENTUS - SAMPDORIA 1-1: Decembrie, luna remizelor
Sampdoria i-a frînt lui Juventus formidabila serie de 25 de victorii pe teren propriu. Deşi a fost sufocată în prima repriză şi condusă la pauză (1-0), squadra lui Mihajlovici s-a trezit, egalînd prin rezerva Gabbiadini. Care-i putea aduce lui Sinişa "biletul cîştigător la loteria din Torino" dacă nu se lovea de reflexul lui Buffon! Liderul a legat al treilea egal, după 0-0 la Florenţa şi 1-1 în Ligă cu Atletico, toate în decembrie. Şi mai are un punct avans la şefie faţă de Roma (1-0 cu Genoa).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:46

un jucator constant bun, cu evolutii sigure, unele chiar excelente. sa speram ca revine la Nationala, avem cativa diletanti in aparare..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează