INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO I-a speriat "Pisica"! » Lobonţ a închis obloanele Romei în meciul cu Palermo, 1-0

Lobonț a bifat la Palermo al cincilea meci în acest campionat. Etapa viitoare poate reveni pe bancă, Stekelenburg ispășindu-și suspendarea
Lobonț a bifat la Palermo al cincilea meci în acest campionat. Etapa viitoare poate reveni pe bancă, Stekelenburg ispășindu-și suspendarea

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 21:55

Portarul român a fost garanţia succesului la Palermo (1-0). ”E mare profesionist şi un om minunat. Lobonţ a dovedit că e şi fotbalist mare”, îl laudă antrenorul Luis Enrique.

Nu strînsese o mie de minute în Serie A în ultimele trei sezoane, dar a răspuns prompt tocmai cînd Roma era la ananghie. Bogdan Lobonţ a impresionat sîmbătă seară între buturile Romei, care, şi datorită lui, a triumfat la Palermo (1-0) şi poate spera mai departe la ultimul loc de Ligă.

Vezi aici rezumatul VIDEO al partidei.

Aproape mereu pe fază, "Pisica" a închis obloanele, reuşind trei parade providenţiale. Atent la şuturile de la distanţă ale sicilienilor, a intervenit decisiv şi la marea ocazie a lui Miccoli. Şi Luis Enrique l-a lăudat: "Lobonţ e primul nostru atacant şi primul fundaş. E mare profesionist şi un om minunat, iar acum a dovedit că e şi fotbalist mare. Îl felicit", a zis antrenorul Romei. Presa i-a dat note bune (între 6,5 şi 7,5) şi i-a apreciat prestaţia. "I-a exasperat pe cei de la Palermo", a scris Gazzetta dello Sport. Il Messaggero a completat: "Foarte implicat, a salvat multe mingi, mai ales la Miccoli şi Munoz".

Juve tremură la -4!
Juventus a făcut ieri al patrulea egal consecutiv, 0-0 "afară" cu Genoa, şi a căzut la 4 puncte de liderul Milan, care a bătut-o pe Lecce (2-0). A 14-a remiză din acest campionat a venit însă după un meci cu mult ghinion pentru trupa lui Conte. De trei ori bara l-a salvat pe Frey în doar 15 minute în repriza a doua, iar clubul torinez a intrat în silenzio stampa acuzînd un gol anulat eronat lui Pepe!

Stoian, MVP la Bari
Adrian Stoian a punctat decisiv ieri în victoria reuşită de Bari (2-1) contra Regginei. Mijlocaşul român de 21 de ani a ajuns al doilea marcator al echipei din Serie B, cu 5 goluri în 19 meciuri. Stoian, care a închis tabela cu un şut sub transversală din careul mic, a fost ales de SkyTV cel mai bun de pe teren. "Am înscris în stilul lui Inzaghi", a povestit jucătorul împrumutat de Roma.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  12 Martie 2012, 11:08

a jucat f bine, dar are nevoie de continuitate...daca revine stekelenburg, iarasi va fi rezerva si totul se duce pe "apa sambetei"...cred ca mai bine ar juca titular la o echipa mai slaba decat ar lustrui banca la roma...

andyschleck
andyschleck  •  12 Martie 2012, 09:11

Gol eronat ? cata vrajeala.. dar penalty-ul clar refuzat lui Genoa in minutul 90 ? Si la golul lui Pepe s-a vazut offsideul din avion

Vezi toate comentariile (2)
Comentează