INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

VIDEO Ianis Hagi, evoluție curajoasă pentru Fiorentina în meciul cu Pescara! A făcut faza golului doi și l-a pus la încercare pe Fiorillo din lovitură liberă: "Un talent în stare pură"

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2017 10:58

Intrat în minutul 55 la gazde, în meciul Fiorentina - Pescara, scor 2-2, Hagi jr. s-a remarcat printr-o execuție din lovitură liberă și faza creată la primul gol. ”Un interesant talent în stare pură”, a scris Gazzetta dello Sport.

VEZI VIDEO

N-a avut parte de o titularizare în premieră, așa cum pronostica presa italiană, dar a profitat de șansa oferită de Paulo Sousa, la ultimul joc ca antrenor al Fiorentinei.

În cele 35 de minute, cât a evoluat contra Pescarei (2-2), duminică, Ianis Hagi a fost aproape să înscrie și a contribuit la primul gol al Violei, reușit de Saponara.

6,5 este notaacordată lui Ianis Hagi în Gazzetta dello Sport. Doar Saponara a primit mai mult de la gazde, 7

"Are nevoie de continuitate"

Dar suficient ca tehnicianul portughez să-l evidențieze și să sugereze că i-ar prinde bine un împrumut: "Hagi este extraordinar ca nivel tehnic, foarte bun cu ambele picioare. A crescut fizic, îi mai trebuie continuitate în competiție, iar aici nu-i ușor s-o găsească. Cred că e mereu mai pregătit, nu am dubii că e jucător de elită și sper ca Fiorentina să profite de calitățile lui".

Ianis a bătut periculos o lovitură liberă de la marginea careului, scoasă greu în corner de portarul Fiorillo, și l-a deschis pe Babacar, ce a pasat decisiv pentru 1-2. "Jumătate de oră interesantă a băiatului marelui Hagi, un talent în stare pură", l-a caracterizat Gazzetta dello Sport.

49 de minutea jucat mijlocașul român în Serie A, 14 în meciul cu Cagliari și 35 duminică, împotriva Pescarei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
sexilian
sexilian  •  29 Mai 2017, 14:19

CA TANARA SPERANTA SA JOCI PESTE 40 DE MINUTE E UN EFORT........bine ca-si conserva talentul care costa familia,GENOVA e un oras frumos, daca il duce capul ca pe taicsu sigur e cuminte si sa nu dea declaratii ca face INTINDERE.Cum se strica un copil pentru ambitii prostesti..........

tatutzu
tatutzu  •  29 Mai 2017, 13:43
Postat de tatutzu pe 29 Mai 2017, 13:41

https://youtu.be/XXhfTqhMD_Y?t=2m15s Ce fază a golului doi visați, oameni buni?

Titlu: VIDEO Ianis Hagi, evoluție curajoasă pentru Fiorentina în meciul cu Pescara! A făcut faza golului doi și l-a pus la încercare pe Fiorillo din lovitură liberă: "Un talent în stare pură" Corp text: „În cele 35 de minute, cât a evoluat contra Pescarei (2-2), duminică, Ianis Hagi a fost aproape să înscrie și a contribuit la primul gol al Violei, reușit de Saponara.”

tatutzu
tatutzu  •  29 Mai 2017, 13:41

https://youtu.be/XXhfTqhMD_Y?t=2m15s Ce fază a golului doi visați, oameni buni?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează