INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO InvincibiLuce » Mircea Lucescu a cîştigat un nou derby cu Dinamo Kiev (3-1), însă a avut emoţii din cauza lui Raţ

Iarmolenko (stînga) l-a depăşit uşor pe Raţ, dar nu şi pe Srna (dreapta) +1   FOTO
Iarmolenko (stînga) l-a depăşit uşor pe Raţ, dar nu şi pe Srna (dreapta)

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 02 septembrie 2012 23:03

"Minerii" au controlat cu autoritate meciul cu rivala din Capitală, unicele clipe dificile avîndu-le după golul egalizator primit din vina lui Raţ.

Cu un apetit ofensiv impresionant în campionatul actual, elevii lui Lucescu au început derby-ul ca din tun. După un start de foc la poarta lui Koval, pigmentat de ratări semnate de Srna sau Ilsinho, Kucer a deschis scorul în minutul 20. Şahtior era stăpînă pe situaţie!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Bun în atac, ezitant în apărare
Introdus în primul 11, Răzvan Raţ a avut un debut bun, cu incursiuni periculoase în atac. Dar, în numai zece minute, l-a nemulţumit pe Lucescu. Mai întîi, fundaşul a scăpat singur cu portarul advers (37), a încercat să îl lobeze, dar acesta a reţinut balonul. Apoi, în finalul reprizei, Iarmolenko l-a depăşit uşor pe român, l-a făcut "săniuţă", a pătruns în careu şi a egalat: 1-1 (45)!

Repriza-revanşă
Reluarea i-a readus pe "mineri" în prim-plan, iar fundaşul central Kucer a lovit din nou (62), după un corner. Golul descătuşării a fost reuşit de Luiz Adriano, care a înscris cu un şut plasat (81), declanşînd fiesta pe Donbass Arena.

3,7 goluri pe meci este media reuşitelor echipei lui Mircea Lucescu în acest sezon

7 ani au trecut de la ultima înfrîngere a lui Şahtior într-un derby cu Dinamo jucat la Doneţk

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zoomrapid
zoomrapid  •  03 Septembrie 2012, 20:42
Postat de romeverest pe 03 Septembrie 2012, 16:17

Mai terminati cu laudele astea la nesfarsit !! In tot campionatul Ucrainei are de disputat doar doua meciuri grele si atat...meciurile cu Dinamo Kiev, in rest este lamentabil !!

In spania cate echipe se lupta la titlu an de ani? in Italia cate? in Anglia cate? in Germania cate? 2-3 echipe. in Romania, locurile 1-10 pot castiga campionatul pentru ca toate joaca acelasi fotbal... amator.

zoomrapid
zoomrapid  •  03 Septembrie 2012, 20:40
Postat de romeverest pe 03 Septembrie 2012, 16:17

Mai terminati cu laudele astea la nesfarsit !! In tot campionatul Ucrainei are de disputat doar doua meciuri grele si atat...meciurile cu Dinamo Kiev, in rest este lamentabil !!

Romenerest, esti tare prost ... Lucescu si-a facut echipa cu bani putini comparativ cu altii care investesc sute de milioane in jucatori. El nu se compara cu Mourinho sau Guardiola care vin la o echipa cu jucatori de 1Mld sa ii invete sa joace. el cumpara jucatori de 1-10 milioane si ii face de 40-50 milioane. ce sa stii tu fotbal.... mai bine te uiti la Polo...

sabinalin
sabinalin  •  03 Septembrie 2012, 20:19

Romeverest, esti tare ignorant...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează