INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA / TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-5

VIDEO Marea mahmureală » Vlad Chiricheş nu şi-a revenit după beţia de la Bucureşti şi a comis 3 greşeli mari cu City

Chiricheș, stînga, într-un duel +1   FOTO
Chiricheș, stînga, într-un duel "gheată la gheată" cu bosniacul Dzeko // Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 22:12

Fundaşul lui Tottenham a avut o seară de coşmar cu vedetele noului lider din Premier şi presa insulară l-a taxat: ”Aguero l-a făcut să alerge în cercuri”.

Măcar atît să fi învăţat şi Vlad Chiricheş din dezastrul lui Tottenham în faţa lui Man. City (1-5). Înaintea unui meci important e bine să stai departe de alcool. Fiindcă miercuri seară, fundaşul londonezilor părea să fie încă mahmur după episodul bahic din weekend.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Pe White Hart Lane, Vlad n-a mai fost pus în fund de băutură, ca la Bucureşti, ci de vedetele lui City, Aguero şi Dzeko. "Parcă era o păpuşă, aşa s-au jucat cu el", s-a amuzat tabloidul Daily Mirror.

Argentinianul, în special, s-a dovedit un adevărat coşmar pentru fostul apărător al Stelei. "Era doar minutul 4 cînd l-a făcut pe Chiricheş să alerge în cercuri", a remarcat Daily Mail.

Aguero a ieşit în minutul 44, accidentat, dar chiar şi scăpat de "ciclon", căpitanul "tricolorilor" tot nu şi-a revenit. După reluare l-a luat în primire Dzeko. Însă pentru masacrul ce a urmat are circumstanţe atenuante.

Tottenham a jucat în "zece" din minutul 50, cînd scorul era doar 0-1. "Centralul" Marriner, care le anulase şi un gol valabil gazdelor ( Dawson), a dictat eronat penalty pentru City şi l-a eliminat pe Rose.

"City e cea mai bună!"
La conferinţa de presă, managerul lui Tottenham, Tim Sherwood, a încercat să scuze ruşinosul eşec ridicînd în slăvi adversarul: "Man. City e cea mai bună din lume".

Cifrele "cetăţenilor" nu-l contrazic: 115 goluri marcate în toate competiţiile (37 de partide), 8 meciuri în care a dat minimum 5 goluri, 8 victorii consecutive în campionat. Şi încă ceva. La precedenta victorie pe White Hart Lane, în 2011-2012, City a cîştigat şi titlul de campioană.

Vinovat la 3 goluri!
- Minutul 15: Aguero ţîşneşte ca din puşcă de lîngă Chiricheş şi deschide scorul
- Minutul 53: Apărătorul lui Tottenham respinge la Dzeko, iar bosniacul marchează: 0-3
- Minutul 78: Vlad deviază balonul în plasa propriei porţi la şutul lui Jovetici: 1-4

5 e nota primită de Chiricheş în Daily Mail pentru evoluţia din meciul cu Man. City

11-1 e golaverajul general al întîlnirilor City - Tottenham în acest sezon de Premier. La 0-6, în tur, Chiricheş a lipsit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  01 Februarie 2014, 11:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pentru alde dansul jignirile is ca aerul, daca se opreste din jignit se sufoca

jgionea
jgionea  •  01 Februarie 2014, 05:24
Postat de burzescu pe 01 Februarie 2014, 00:48

Un pic de teoria conspiratiei nu strica, eu cred ca Tim i-a facut jocul strategic lui Levy si a pregatit partida prost din punct de vedere tactic, tocmai pentru a le-o trage frumos lui Arsenal. Scopul a fost atins. Am banuiala asta dupa ce am vazut cat de prost a jucat defensiva lui Tottenham, pareau ca nu marcheaza pe nimeni, si alergau si ei pe-acolo, nu stiu ce indicatii tactice pretioase au primit.

Dl Burzescu, Tim Sherwood e un profesionist si nu poate "planifica"debandada in aparare pentru nici-o cauza. Cauza dezorganizarii a fost decizia eronata a penalty-ului dictat eronat de arbitru la semnalizarea arbitrului de tusa. Trebuie subliniat ca Telegraph a anuntat ca apelul lui Rose impotriva cartonasului rosu a fost aprobat si Rose va avea dreptul sa joace la Hull. "Left-back Danny Rose is available for Tottenham’s game against Hull City on Saturday after winning his appeal against the red card he was shown in the 5-1 defeat to Manchester City." Fara acel cartonas rosu, apararea Tottenham ar fi aratat sigur mai bine...

burzescu
burzescu  •  01 Februarie 2014, 00:48

Un pic de teoria conspiratiei nu strica, eu cred ca Tim i-a facut jocul strategic lui Levy si a pregatit partida prost din punct de vedere tactic, tocmai pentru a le-o trage frumos lui Arsenal. Scopul a fost atins. Am banuiala asta dupa ce am vazut cat de prost a jucat defensiva lui Tottenham, pareau ca nu marcheaza pe nimeni, si alergau si ei pe-acolo, nu stiu ce indicatii tactice pretioase au primit.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close