INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

VIDEO Marica a marcat un gol la 2-0 cu Werder, dar nu e mulţumit: ”N-am dat sută la sută”

Marica, într-un duel cu Ignjovski
Marica, într-un duel cu Ignjovski

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 22:10

Atacantul lui Schalke a recunoscut că la pauză a trebuit să intervină antrenorul, ”ne-a tras cîte una peste scăfîrlie”, pentru ca el şi colegii să se trezească.

"În prima repriză n-a intrat în joc. Iar înaintea golului din minutul 68 a acţionat neinspirat. Lukimya a reuşit să-i respingă un şut de pe linia porţii. Apoi, singur cu portarul, a încercat să obţină un penalty în loc să şuteze. Zadarnic". Aşa a caracterizat cotidianul Der Westen evoluţia lui Ciprian Marica, sîmbătă, în deplasarea de la Bremen (2-0).

Click aici pentru VIDEO!

Nici atacantul lui Schalke n-a fost întru totul mulţumit cu cele arătate în 89 de minute contra lui Werder. "Unii dintre noi n-am dat sută la sută. Am gîndit, probabil, că va fi uşor. La pauză însă, antrenorul Jens Keller ne-a tras cîte una peste scăfîrlie şi ne-a spus că aşa nu ne vom atinge obiectivul", a explicat "tricolorul" revenirea echipei din repriza secundă.

Marica a punctat pentru 2-0, din pasa brazilianului Raffael, şi recunoaşte că "golul m-a bucurat foarte tare. Îmi dă încredere în forţele proprii". Şi constitue încă un argument în tentativa de a obţine prelungirea contractului, scadent în vară, cu un sezon.

6 goluri a marcat Marica în acest sezon: 3 în Bundesliga, 3 în Cupa Germaniei

"În prima repriză nimeni n-a dat randamentul aşteptat. Nici Marica. Dar el vine după şase săptămîni de pauză, nu i se poate cere maximum. Apoi însă a marcat şi am cîştigat" ( Horst Heldt, manager Schalke 04)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează