INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Meciul de adio? » Dan Petrescu este ameninţat cu demiterea după ce a pierdut în Cupă

Petrescu e la al doilea sezon pe banca lui Dinamo, pe care a preluat-o în august 2012
Petrescu e la al doilea sezon pe banca lui Dinamo, pe care a preluat-o în august 2012

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 31 octombrie 2013 09:20

Dan Petrescu a fost eliminat ieri din Cupă, 0-1 cu Salyut Belgorod, tocmai cînd a apărut ştirea că Dinamo Moscova l-ar înlocui cu Edoardo Reja.

Lui Dan Petrescu îi merge din rău în mai rău în Rusia. Tocmai criticat în Soveţki Sport pentru parcursul slab al lui Dinamo Moscova în campionat, doar locul 7, tehnicianul român a avut ieri o zi de coşmar.

Mai întîi, jurnalistul Gianluca Di Marzio a dezvăluit că, la recomandarea selecţionerului Rusiei, Fabio Capello, Dinamo l-ar fi contactat pe antrenorul italian Edoardo Reja pentru a-l înlocui pe Dan.

Informaţie dezminţită ulterior de directorul sportiv Guram Adjoev: "Nu purtăm nici un fel de negocieri. Sîntem mulţumiţi cu munca lui Petrescu şi-i acordăm tot creditul".

Aseară însă, Adjoev s-ar putea să-şi fi muşcat limba. Dinamo a fost scoasă din "optimile" Cupei, scor 0-1, de divizionara secundă Salyut Belgorod! Video mai jos, golul este la 1:18:25.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Noiembrie 2013, 09:20

Sakamoto ...nu cred ca Bursucea ti a citit comentariile ...

sakamoto
sakamoto  •  31 Octombrie 2013, 22:51

Sa va povestesc un caz pe care ni l-a povestit cu ani in urma Ioan Chirila, cel mai bun ziarist sportiv roman din istoria sportului romanesc. Ajax mergea cu autocarul clubului la un meci in deplasare.I. Chirila, l-a rugat pe antrenorul Kovacs sa-i permita sa mearga cu autocarul, impreuna cu Ajax. Kovacs s-a dus la Johann Kruif -capitanul echipei-sa-l intreba daca-i permita unui ziarist conational sa urce in autocar. Kruif a acceptat- el, capitanul echipei avea dreptul sa decida, nu antrenorul!-cu aceasta ocazie I. Chirila i-a luat interviu lui Kruif. Nu mofturi-aere-de supervedete! Simplitate, modestie, mult bun simt! Si un mare respect pt Antrenor!Dane!

sakamoto
sakamoto  •  31 Octombrie 2013, 22:34

Se pare ca temperamentul coleric si carentele comportamentale ale lui Petrescu, iesirile penibile-la fel ca cele pe care le are D. Munteanu-il fac sa pirda vestiarul! Atunci cind antrenorul, nu reuseste sa-si faca jucatorii sa-l respecte, echipa nu este unita si nici nu este capabila de performanta. Cu ani in urma Stefan Kovacs, la Ajax, supercampioana acelor ani cu supervedete de talie mondiala, reusea datorita tactului, umorului, si culturii sale, relatiilor, sa domine vestiarul. Iar supervedetele lui Ajax isi iubeau si respectau antrenorul, foarte mult! De ce? Pt ca Stefan Kovacs isi respecta jucatorii si afirma ca , nu are ce sa-i invete! Sint profesionisti, care stiu, ce au de facut!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează