INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO N'doyt de arbitri! » Petrescu s-a revoltat după 1-3 în derbyul moscovit: ”Karasev a fost cel mai bun de la Lokomotiv”

Olandezul Douglas îl oprește pe Dame N'Doye în drumul spre gol și Karasev dă 11 metri +2   FOTO
Olandezul Douglas îl oprește pe Dame N'Doye în drumul spre gol și Karasev dă 11 metri

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 21:58

Antrenorul lui Dinamo Moscova acuză justificat un gol anulat greşit lui Voronin plus penaltyul făcut cadou la 1-1 lui Dame N'Doye, care deschisese şi scorul: ”Arbitrul a făcut diferenţa”.

Cruciada cu arbitrii continuă pentru Dan Petrescu în Rusia. Dacă în sezonul trecut s-a plîns că nu i-au dat nici un penalty lui Dinamo Moscova, antrenorul român a răbufnit iar, după 1-3 ieri în derbyul cu Lokomotiv (1-3).

VIDEO: Vezi fazele meciului!

"Am fost mai buni şi trebuia să cîştigăm meciul. Karasev a fost cel mai bun jucător al adversarilor şi a făcut diferenţa. Ne-a anulat un gol valabil şi le-a oferit penalty pentru fault în afara careului. Se întîmplă să mai greşeşti, dar erorile au fost prea mari", acuză SuperDan.

Arbitraj şi teren mizerabile
Şi are dreptate, pentru că arbitrul care i-a dat 11 metri în prelungiri cu Anji (2-1) l-a dezavantajat net. Primul moment crucial s-a petrecut în minutul 39 - Voronin a deschis scorul, dar Karasev a fluierat fault comis de vîrful lui Dan la Durica. Slovacul a pierdut duelul şi a căzut singur pe un teren mizerabil.

A mutat faultul în careu
Al doilea episod, în minutul 73 - Dinamo egalase prin Noboa (58). Domina sufocant ratînd trei ocazii imense, Kokorin, Denisov şi Noboa. Lokomotiv a surprins pe contraatac, iar Douglas l-a blocat pe Dame N'Doye, care făcuse 0-1. Fault de ultim apărător în afara careului.

Roşu (corect) şi penalty în loc de lovitură liberă, Karasev mutînd eronat faultul în 16 metri la indicaţia asistentului! Iar Samedov a transformat şi, în prelungiri, Tkacev, din pasa aceluiaşi N'Doye, a dat sentinţa definitivă în derby.

Riscă să fie demis?
Deşi a jucat 7 meciuri acasă în 9 etape, Dinamo a cîştigat numai două şi are 13 puncte, reuşind un singur succes în ultimele şase meciuri. Trupa lui Dan Petrescu ar putea coborî pe locul 9 la sfîrşitul rundei, iar presa rusă zvoneşte că antrenorul român ar putea fi înlocuit cu olandezul Dick Advocaat.

"Karasev nu se află la primul joc pe care îl face praf. Este inadmisibil, cred că trebuie să se retragă" ( Andrei Voronin, atacant Dinamo Moscova)

"Sezonul trecut am cîştigat norocos cu Lokomotiv cu 1-0. Acum s-a întors roata. Dar Dinamo a jucat bine şi ne-au bătut cu două erori uriaşe" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 20:50

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 19:07
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Septembrie 2013, 10:16

Ce moaca de tembel are Bursucea pe margine ...traieste intens ...pacat ca n o sa l mai angajeze nimeni in Europa ...

sansa ta ,nu mai exista ! dan petrescu este cel mai bun antrenor al tuturor timpurilor !

submarina
submarina  •  22 Septembrie 2013, 17:00

Anterior am mentionat ca Lokomotiv a adus un antrenor profesionist, bielorusul Leonid Kuciuk. M-am asteptat ca Dinamo sa aiba probleme in acest meci. Se pare ca viitorul lui DP la dinamo se intuneca.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează