INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Pantilimon a căzut după 49 de zile » Pellegrini l-a titularizat pe Hart ieri, la 4-2 cu Fulham

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 decembrie 2013 21:43

Presiunea presei britanice, care îl cerea în echipă pe Hart, portarul "naţionalei" Angliei, l-a făcut pe Manuel Pellegrini să cedeze


Din 2 noiembrie, de cînd Pellegrini l-a titularizat pentru prima oară pe Pantilimon în Premier League, managerul lui Man. City le spunea mereu jurnaliştilor insulari că românul apără bine şi n-are motiv să-l schimbe cu Hart. Şi, de fiecare dată, aşa se întîmpla. 7 meciuri la rînd, "tricolorul" în vîrstă de 26 de ani a fost portarul numărul 1 al "cetăţenilor". Deşi Hart era goalkeeperul "naţionalei" Albionului.

Click aici pentru VIDEO!

Vineri, la conferinţă, Pellegrini le-a răspuns la fel reporterilor. "Costel se descurcă, mă mulţumeşte. N-a fost uşor pentru el să joace în Premier, înainte apărea doar în FA Cup, dar a fost excelent pînă acum. Vorbeşte mereu pe teren, îşi dirijează apărarea. Îmi place, de aceea e în echipă".

Şi totuşi, ieri, Pantilimon a rămas pe bancă. După 49 de zile, Hart şi-a recăpătat tricoul de titular, la 4-2 cu Fulham. Ziariştii britanici, care l-au pisat pe Pellegrini cu Hart pînă cînd chilianul a cedat, susţin că ultima evoluţie a românului, la 6-3 cu Arsenal, i-a fost fatală. Un meci în care Panti a greşit mai multe mingi în prima repriză. Inclusiv la golul lui Walcott.


630 de minute a jucat Pantilimon în Premier League la Manchester City

7 goluri în 7 meciuri a primit goalkeeperul în vîrstă de 26 de ani în Premier

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  23 Decembrie 2013, 06:18

Daca nu primea gol juca si meciul asta. A primit 3 insa si face7 din 7 in PL. asa ca si Pellegrini nu vrea sa fortzeze nota.

bamse1901
bamse1901  •  22 Decembrie 2013, 12:58

e concurenta puternica acolo. ce credeti ca tatarusanu juca mai mult in fata lui hart?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Decembrie 2013, 11:07

Cand iei trei goluri te mai schimba antrenorul ...poate sa te cheme si Lobont ...Panti o sa mai aiba sanse de a apara ... Pe Manuel Pellegrini il intereseaza sa castige campionatul si C.L. ...nu ce scrie presa din orice parte a lumii ... Portarul este cea mai mica grija a lui ...Pe el il intereseaza sa nu piarda ...nu cate goluri primeste ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează