INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Pantilimon a luat un autogol de cascadorii rîsului, iar englezii speculează: Hart, din nou titular!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 decembrie 2013 12:09

Costel Pantilimon a fost din nou titular la Manchester City în victoria din deplasare cu West Bromwich, scor 3-2, dar ar putea reveni pe bancă după această confruntare.

Românul a avut un ghinion teribil în minutul 85 cînd a marcat în propria poartă. A ieşit pe centrare, nu a ajuns la minge, iar din respingerea unui coleg, mingea l-a lovit în coapsă pe Pantilimon, care era cu spatele, şi s-a scurs în poartă.

Mai mult, Pantilimon are o parte de vină şi la golul lui Anichebe din prelungiri, cînd a plonjat puţin mai greu, iar englezii au speculat astăzi că Joe Hart ar putea reveni ca titular în Premier League, deşi managerul Pellegrini nu a vorbit despre acest subiect.

VIDEO cu golurile din WBA - Manchester City

Manchester City are 3 victorii consecutive şi este pe locul 3 în Premier League, la 6 puncte în spatele lui Arsenal.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
vallym
vallym  •  07 Decembrie 2013, 10:47
Postat de dlq1 pe 06 Decembrie 2013, 06:02

De data asta jurnalistule, esti de toata jena !! Unde doamne iarta-ma ai vazut TU (de fapt esti singurul care sa fi vazut)asa ceva ca ar fi gresit la macar vreunul dintre goluri! Pai daca nu ai jucat nicicand si nici nu ai privit cand erai mic de ani -ca de scris esti mic spre foarte mic si acum- de unde sa fi stiut TU ca nu a gresit la niciun gol ci au fost doua ghinioane teribile mai ales la primul!!...

rusine de reportaj....Panti nu a avut nici o vina la autogol, doar la golul doi sa zicem ca putea sa apere...cand tu esti cu spatele d-le jurnalist, iar cineva trage cu forta in tine si mingea intra in poarta atunci nu crezi ca e ceva independent de vointa ta?sau doar vrei sa faci un articol extraoddihipermegasuperspectacular?apropo, Hart o apara pe aia?rusinica fraierica

borat101
borat101  •  06 Decembrie 2013, 10:58

Inca ceva, uitati-va la ce marcaj varza a facut marea vedeta Chiriches cand a dat gol FULHAM! P..ampalaul sa dus unde era deja 3 jucatori de la Tottenham. Ehe...mai are sa invete. ..

borat101
borat101  •  06 Decembrie 2013, 10:53

Sunteti penibili !!!! Pentru ca un Pantilimon nu a jucat la 5teaua rusiei din Romania, gata sa primit directive si de la puscarie sa se scrie astfel de "articole" cu titluri penale. BAAAAAAA....k...ka...n+arilor ... pui de comunisto-tig.a.no-rusi ...corcituri penale, ti+g.anul vostru Nicolita a dat INTENTIONAT in MINGII, dand DEFINITIA PURA a AUTOGOLURILOR. NU ca te loveste mingea din GRESEALA, si/sau ca esti la timpul nepotrivit in locul nepotrivit!!!!!! Vai de soarta voastra de ci.ord.itori pa.p.agali penali, cum de va mai rabda Dumnezeu!!!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează