INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE - ATLETICO 0-2 / CORESPONDENŢĂ DIN MADRID

VIDEO Prea mici pentru Atletico » Echipa românilor Cosmin Contra şi Ciprian Marica n-a putut opri liderul din Primera

Marica n-a avut nici o șansă în fața apărătorilor lui Atletico // Foto: Raed Krishan
Marica n-a avut nici o șansă în fața apărătorilor lui Atletico // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:30

Golurile lui Godin şi Diego Costa, eliminarea lui Lafita şi iertarea lui Villa îl lasă pe ”Guriţă” în zona fierbinte a clasamentului (locul 18).

Un Stade Velodrome în miniatură, Coliseum Alfonso Perez a fost scena în care Icarului ce pluteşte în fruntea Primerei, Atletico, i se pregătise dezlipirea aripilor. Căci ofensiva Contra - Marica a fost curajoasă în primele minute. Însă liderul le-a răspuns românilor îndată.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nu doar prin tricourile inscripţionate cu numărul 12 şi "Bucureşti" în loc de nume, la modă în galeria lui Atletico, amintiri de la finala lui Falcao. Mai întîi printr-o ocazie uriaşă ( Juanfran), apoi prin gol. Cap Godin (40), la o ieşire aiurea a aceluiaşi portar: 0-1.

Semifinaliştii Ligii, pentru care au venit o mulţime de observatori din Anglia, nu l-au supărat pe Contra doar prin reuşită. Antrenorul lui Getafe a luat foc după ce Villa a fost iertat de eliminare! A primit "roşu", în schimb, Lafita, după ce l-a trîntit în careu pe Miranda. Plus penalty pentru Atletico, irosit de Diego Costa.

Atacantul oaspeţilor a înscris în cele din urmă, pentru 0-2, dar s-a şi accidentat serios, lovindu-se cu tibia de bară, şi a fost scos de pe teren pe targă. Marica? În afara unei pase bune, nici măcar o jumătate de ocazie în 90 de minute. Şi Getafe rămîne pe loc de retrogradare (18).

Tibie însîngerată
Grimasele lui Diego Costa, după ce s-a lovit cu tibia de bară la golul din minutul 84, au stîrnit îngrijorare pe banca lui Atletico. Brazilianul urla de durere, iar cînd colegii aflaţi în apropiere şi-au dus mîinile la cap, cerînd intervenţia medicului, antrenorul Diego Simeone s-a gîndit la ce e mai rău.

Din zona lezată se vedea ţîşnind sîngele şi jucătorul a fost scos rapid pe targă şi apoi transportat la ambulanţa care aştepta pregătită. La o jumătate de oră după fluierul final a venit însă vestea bună: osul nu e afectat, Costa are doar o rană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gabonne1982
gabonne1982  •  14 Aprilie 2014, 11:10

Atletico Madrid este indiscutabil echipa momentului in fotbalul spaniol si cred ca Getafe nu-i puteau incurca nici daca se jucau 90 de ore,nu 90 de minute.Din pacate pentru Contra,a venit cred eu,prea tarziu la echipa ca sa mai poata redresa ceva.Daca il aduceau in iarna si prindea acea "fereastra" de transferuri din Ianuarie,se putea intari cu ceva jucatori si altfel putea aborda restul sezonului.Cred ca Getafe o sa aiba sanse minime de a avita retrogradarea in conditiile in care pe acest final de sezon va intalni atat FC Barcelona cat si FC Sevilla

ortega
ortega  •  14 Aprilie 2014, 11:01

Păi a fost ditamai Barcelona prea mică pentru Atletico ... Nici nu cred că Gâgă Contra a luat în calcul vreun punct din meciul ăsta în stategia de a evita retrogradarea ...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Aprilie 2014, 10:40

Getafe ...trebuia sa invinga Atletico pentru a se salva ...din sezonul urmator Contra antreneaza in B...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează