INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

VIDEO Presa rusă crede că Petrescu a scos o remiză nemeritată la Perm (1-1): ”Noroc fabulos”

Petrescu a pus presiune pe arbitraj, pentru că etapa viitoare primește vizita liderului ȚSKA
Petrescu a pus presiune pe arbitraj, pentru că etapa viitoare primește vizita liderului ȚSKA

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 22:09

Cotidianul moscovit a criticat jocul slab al lui Dinamo, care a egalat dintr-o fază fixă, după ce a fost dominată tot meciul cu Amkar.

Dan Petrescu a rămas neînvins în 9 etape cu Dinamo Moscova, dar presa rusă scrie că remiza (1-1) cu Amkar e nemeritată. "Nu e prima oară cînd se întîmplă în 2013. E timpul să vorbim despre norocul incredibil şi fabulos al echipei moscovite şi, în particular, al lui Petrescu", a comentat Sovieţki Sport.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

"Jocul lui Dinamo suferă, construcţia e previzibilă. Fără Kokorin, şi un copil ştie schema cu lansarea lungă la Kuranyi. Lipsesc combinaţiile, nimeni nu creează şi nu se folosesc flancurile. Iar salvarea a venit dintr-o lovitură liberă", a conchis ziarul citat.

Petrescu e însă mulţumit: "Am luat un punct mare la Perm. Eu vreau să cîştigăm fiecare meci, dar e important că avem continuitate".

Acuză arbitrajul
Petrescu s-a plîns de lovitura de la 11 metri din care Amkar a deschis scorul. "Mi-aş dori ca Dinamo să primească un penalty. M-am săturat! 23 de meciuri n-am primit nimic, măcar unul!, iar alte echipe primesc tot timpul. Avem şi noi faze în care ar trebui să primim, însă nu ni se dă nimic. Luăm uşor şi cartonaşe, jucătorii Barcelonei de ce nu sînt avertizaţi niciodată cînd protestează?", spune "Bursucul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
blaustein
blaustein  •  07 Aprilie 2013, 11:41

Nu prea merge cu echipele mici care au acelasi stil ca el, se apara supra aglomerat si distrug jocul. Echipele lui Petrescu nu au fost niciodata echipe de posesie, de constructie, cu jucatori tehnici.... De asta stie toata lumea schema lui cu minge degajata pe atacantul puternic din fatza, dupa caz Bilasco/Kurany, vechiul stil englezesc, astazi in Anglia se joaca numai cu mingea jos. De aia nu primesc penalty ca nu au faze de poarta. Poi pe ce vrea penalty? pe minge lunga si pe respingerea fundasului care se urca in carca lui Kurany, WTF?! De asta castiga meciurile cu echipele mari ca aia se desfac. Din aceasta cauza parerea e ca nu va face cariera la vreo mare echipa.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Aprilie 2013, 09:01

Bursucea djava:submit_formular_comentarii()aca nu stiai a ramas impotent demult ...intreab o pe prima nevasta ...

dasigur
dasigur  •  07 Aprilie 2013, 02:27

Ovidiu l-a prins pe Dan Petrescu în fapt, când își îndesa prazul în maică-sa. De atunci, a rămas traumatizat. Păi vezi, bă Ovidiule, puterea banului? Cum a scos Bursucul două parale din buzunare, cum și-a deschis maică-ta picioarele.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează