INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MOUSCRON - STANDARD 1-0

VIDEO Rednic nu se predă: victorie uriașă pentru Mouscron, 1-0 cu Standard

Inima lui Rednic a bătut sâmbătă pentru Mouscron // Foto: Raed Krishan
Inima lui Rednic a bătut sâmbătă pentru Mouscron // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 00:00

Mouscron mai are o șansă de a evita retrogradarea. Trebuie să bată la Kortrijk, în ultima etapă, iar Westerlo să nu câștige cu Genk.

Cu victoria în fața lui Standard, la care Răzvan Marin a fost integralist, Mircea Rednic și-a mai acordat o șansă de a evita retrogradarea cu Mouscron.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Lanterna roșie are însă nevoie de victorie pe terenul lui Kortrijk, în ultima etapă. Iar în același timp, Westerlo, 2 puncte mai mult, nu trebuie s-o bată pe Genk acasă.

"Vom da totul"

"Atâta vreme cât nu suntem matematic retrogradați vom da totul pe teren. Mergem la Kortrijk cu atitudinea arătată azi, contra lui Standard. În partida de care atârnă speranțele noastre vom juca ofensiv", a anunțat "Puriul", încurajat de evoluția în fața marii sale iubiri, a clubului "unde am cunoscut împlinirea".

Schimbă foaia

Un Standard care sâmbătă a dezamăgit, la fel ca Marin, căruia antrenorul Aleksandar Jankovici i-a tăiat ziua liberă: "Le-am spus băieților să-și anuleze planurile pentru duminică. Și cele pentru zilele următoare. Voi crește numărul și intensitatea antrenamentelor".

"A greșit toate pasele"

Cotidianul La Derniere Heure nu l-a menajat pe Răzvan Marin, sâmbătă printre cei mai slabi jucători ai lui Standard. "Românul e recunoscut pentru calitățile sale la recuperare, dar de data aceasta nu i-a ieșit niciuna. A greșit toate pasele și a expediat două șuturi «moi» spre poarta adversă", a notat publicația valonă.

Eșecuri pe linie

Nici ceilalți jucători români n-au fost mai norocoși sâmbătă. Anderlecht, cu Chipciu până-n minutul 55 și Stanciu rezervă, a fost învinsă de Mechelen (2-3). Iar FC Bruges, la care Dorin Rotariu a intrat în minutul 83, a pierdut la Genk cu 2-1.

4e nota primită de Răzvan Marin (Standard) în cotidianul La Derniere Heure

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Martie 2017, 10:29

*înceapă!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Martie 2017, 10:28

Bravo, Mircea!Trebuia să'neapă....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează