INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZULTE-WAREGEM - ANDERLECHT 3-2

VIDEO România - Polonia, versiunea Anderlecht » Chipciu centrează, Stanciu luftează, Teodorczyk marchează

Chipciu, în centru, și Teodorczyk (stânga) au fost singurii de la Anderlecht care au convins ieri
Chipciu, în centru, și Teodorczyk (stânga) au fost singurii de la Anderlecht care au convins ieri

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:00

Alex a stat la originea ambelor goluri ale polonezului, dar a ieșit accidentat. Nicolae, și el înlocuit, la pauză, a fost iarăși doar Nicușor.

Antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, îl avertizase deja pe Stanciu: "Creditul lui e pe sfârșite. Vreau să fiu corect cu ceilalți jucători. Și ei merită atenția mea".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

L-a titularizat ieri, cu Zulte-Waregem, la fel ca și pe Alex Chipciu. Însă la pauză l-a înlocuit după o nouă evoluție modestă, prinsă cel mai bine în faza golului prin care violeții au egalat liderul la unu.

Polonezul cu golurile

În minutul 14, Chipciu l-a văzut pe colegul său român bine plasat în careu și i-a centrat ca la carte. Dar Nicolae a fost din nou Nicușor și, încercând să reia în plasă, doar a "bărbierit" mingea. Un luft de care a profitat polonezul Teodorczyk, pentru a-i arăta cum se înscrie: 1-1.

Ghinion

Din bocancul aceluiași Chipciu a plecat și golul doi al violeților. Aflat în careu, Alex i-a pasat scurt lui Teodorczyk, iar adversarul nostru în preliminariile CM 2018 a lovit din nou: 1-2 (30). Ghinionul ex-stelistului: în minutul 43 s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit.

Varză de Bruxelles

La reluare, nici Stanciu n-a mai ieșit de la vestiar. Dar înlocuitorii românilor n-au fost mai buni. În două minute (47, 49), Anderlecht a încasat două goluri și până la final nu și-a mai revenit: 2-3.

"Înlocuirea lui Stanciu a fost una tactică. Am vrut să am mai mult control la mijlocul terenului"
Rene Weiler, antrenor Anderlecht

5assist-uri și un gol a reușit Chipciu la Anderlecht în 11 meciuri de campionat

0goluri, 2 assist-uri, are Stanciu la violeți în 10 apariții în campionatul belgian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează