INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

VIDEO Stanciu i-a cucerit pe belgieni de la debut: "Dirijorul fotbalului-șampanie. El e noul prinț"

Nicolae Stanciu, noul număr 10 (7+3) al lui Anderlecht
Nicolae Stanciu, noul număr 10 (7+3) al lui Anderlecht

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Stanciu i-a cucerit pe belgieni de la debut. "Dirijorul fotbalului-șampanie", l-a descris presa flamandă, după Anderlecht - Charleroi 3-2.

Primul meci, primele 85 de minute, și Stanciu le-a arătat belgienilor de ce a plătit Anderlecht 9,8 milioane de euro, transformându-l în cel mai scump jucător cumpărat în campionatul flamand.

VIDEO: rezumatul primului meci jucat de Stanciu la Anderlecht!

"Toți am fost cu ochii pe el. Merită atâția bani?", s-au întrebat jurnaliștii de la Het Nieuwsblad. "Nu e ușor să-l judeci după o singură partidă, dar românul este un artist. El e noul prinț din Astrid Park".

După 3-2 cu Charleroi, Het Laatste Nieuws l-a numit "dirijorul fotbalului-șampanie". Iar La Derniere Heure a observat: "Chiar dacă nu a înscris, Stanciu a cucerit publicul. Pentru el a fost standing ovation în momentul înlocuirii".

"Merit zece milioane. E prețul corect"

Antrenorul Rene Weiler l-a aplaudat: "Nicolae ne-a dovedit cât e de talentat. A influențat jocul, a cerut deseori mingea. Ar fi meritat să marcheze, o va face cât de curând".

Ce zice proaspătul playmaker violet? "Pot mult mai mult, încă nu l-ați văzut pe cel mai bun Stanciu". A adăugat sigur pe el: "Merit zece milioane. Anderlecht a plătit această sumă și n-a plătit-o degeaba. E prețul corect".

"Stanciu e un artist, nu e nicio îndoială. Ne-a demonstrat deja că poate încânta spectatorii. Driblingul său merită 10 milioane"
Het Laatste Nieuws, jurnal belgian

"Am avut trei ocazii de gol, dar n-am înscris. Nu e grav. Nu contează cine marchează, cât timp câștigăm. E important să-mi ajut colegii"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht

"Pentru jucători ca Stanciu vin fanii la stadion. Și ei vor vedea multe goluri la Anderlecht în acest sezon"
Rene Weiler, antrenor Anderlecht

7a fost nota primită de Stanciu în Het Nieuwsblad și HLN, cea mai mare a meciului; Chipciu, două assisturi, 6

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
marius.bxl
marius.bxl  •  13 Septembrie 2016, 20:19

Pai au dreptate olandezîi ça nu vor sa intram in UE. Ziarist si stie ca Bruxelles este in Flanda.sau ça este campionatul Flamanzilor. Si alt campionat Wallon à côté. Bai bai sefu nu-i verifica pe ce-si iau salariu astia? 3 minute de copiere =40€ pe zis. Eu lucrez pe 80€la zi. E bine "ziarist"in RO

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Septembrie 2016, 14:57

Eu am vazut meciul ,nu pe de-a intregul era deodata cu Steaua -Astra parca. Chipciu a fost mult mai bun ,a dat doua pase de gol ,etc. Nu stiu cum se dau notele ,poate sa mai indulceasca suma transferului. P.S Gazonul de la Bruxelles era mult mai verde decat el de la Bucuresti.

dorelus
dorelus  •  13 Septembrie 2016, 13:54

Dealtfel Anderlecht nu este in regiunea flamanda

Vezi toate comentariile (16)
Comentează