INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

VIDEO Tamaş atacă podiumul! » West Bromwich a bătut campioana Europei: 2-1 cu Chelsea

Tamaş s-a descurcat foarte bine în duelurile cu Torres.
Tamaş s-a descurcat foarte bine în duelurile cu Torres.

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 noiembrie 2012 21:56

Integralist, românul a jucat foarte bine la gazde, care s-au apropiat la un punct de locul 3, ocupat chiar de învinsa lor de ieri.

Neconvocat de Piţurcă la "naţională", drept pedeapsă pentru greşelile din meciul cu Olanda (1-4), Gabi Tamaş străluceşte în Premier League cu West Bromwich. Titularizat fundaş central după două etape pe bancă, braşoveanul a sărbătorit ieri a treia victorie consecutivă a echipei sale: 2-1 cu Chelsea, campioana Europei, de care s-a apropiat la un punct în clasament, pe poziţia a 4-a.

Vezi aici VIDEO rezumatul partidei!

În confruntarea cu antrenorul Di Matteo, cel care l-a adus la WBA în ianuarie 2010, Tamaş şi colegii lui din apărare au avut viaţă grea cu atacanţii londonezi, în special cu Hazard. Şi mai ales în final, cînd albaştrii au forţat disperat egalarea. Dar au scos-o la capăt şi acum ameninţă podiumul.

ARSENAL - TOTTENHAM 5-2

Înger şi demon
Adebayor a fost personajul negativ al derby-ului Arsenal - Tottenham (5-2). Togolezul a deschis scorul pentru Spurs împotriva foştilor coechipieri (10), pentru ca 8 minute mai tîrziu să ia "roşu" în urma unei intrări criminale la Cazorla. Urmarea? În inferioritate, Tottenham a fost spulberată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează