INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - FIORENTINA 0-0

VIDEO Tătă a pus lacătul! Tătărușanu a închis ieri poarta Violei, rezistînd în ciuda unei accidentări

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2016 00:00

Ciprian a dat încredere apărării la Genova, cu două intervenții capitale. L-a blocat eroic pe Pavoletti, și cu prețul unei lovituri la genunchiul drept, care i-a provocat o rană urîtă

Tătărușanu s-a trezit, așa cum îl îndemna deunăzi cotidianul La Nazione. A redevenit portarul cu intervenții fundamentale, omul de mare încredere al unei apărării serios încercate ieri la Genova. Ciprian a pus lacăt ieri pe buturile Fiorentinei, care grație lui a plecat cu o remiză albă.

Click aici pentru VIDEO!

Două parade decisive a reușit Ciprian. Chiar înaintea pauzei, a salvat cu piciorul la șutul trimis de Laxalt la colț. Apoi în minutul 52, Tătă a ieșit temerar la picioarele lui Pavoletti, blocîndu-l la șapte metri într-o fază iminentă de gol. Fază la care s-a accidentat la genunchiul drept. Dar Ciprian n-a cerut înlocuire, a avut nevoie în două rînduri de îngrijiri medicale pentru a i se opri sîngerarea și a continuat cu un bandaj la picior. Fără greșeală mai departe, prinzînd sigur și centrările lui Ansaldi și Cerci. E adevărat, românul a avut și destulă șansă în minutul 51, șutul lui Suso nimerind bara!

12 jocurifără gol primit din 22 de apariții în acest campionat are Tătărușanu în poarta Fiorentinei

CHIEVO - JUVENTUS 0-4

Serial killer, a 12-a victimă!

Campioana continuă marșul, legînd al 12-lea succes în Serie A și egalînd recordul lui Conte. 4-0 cu Chievo, dar diferența putea fi mai netă. Morata a dat a doua "doppietta" în 4 zile, Alex Sandro și Pogba au punctat și ei, ultimii doi țintind cîte o bară după pauză. Bianconerii rămîn la 2 puncte de liderul Napoli, ce a trecut de Empoli (5-1), cu al 22-lea gol în 22 de meciuri marcat de Higuain.

ROMA - FROSINONE 3-1

Călcîi "faraonic" la debut

Roma a suferit sîmbătă, dar a obținut primul triumf de la întoarcerea antrenorului Spalletti, 3-1 cu Frosinone. La debutul în giallorosso, El Shaarawy a reușit golul etapei. "Micul Faraon" a făcut 2-1 cu un călcîi magic de la 10 metri. "Am luat lecții de la Ibrahimovici", a explicat extrema revenită în Italia după 6 luni de împrumut la Monaco, fără gol marcat în Ligue 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează