INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

VIDEO Ţine pasul cu Drogba » Dănălache a marcat alte două goluri

Dănălache celebrează una dintre multele sale reușite
Dănălache celebrează una dintre multele sale reușite

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 august 2012 16:48

Cristian Dănălache continuă să fie în prim-planul campionatului chinez. În aceeaşi etapă în care Didier Drogba a izbutit o ”dublă” pentru Shanghai Shenhua, la 3-3 ”afară” cu Shandong Luneng (a treia reuşită a oaspeţilor a semnat-o Anelka), atacantul român l-a imitat pe starul ivorian.

Vezi jos golurile lui Dănălache.

În partida cîştigată de Jiangsu Sainty în deplasare, 3-0 cu Henan Jianye, fostul jucător al Urziceniului a înscris de două ori. Integralist, el a făcut 2-0 cu o senzaţională lovitură de cap (80), apoi a stabilit scorul final cu un şut tare din 9 metri, în urma unui corner (90).

Reuşitele îl ajută pe Dănălache (30 de ani) să rămînă lider în topul marcatorilor, cu 20 de goluri după 23 de etape. În spatele său, cu 17 goluri, se găseşte nigerianul Peter Utaka (Dalian Aerbin), şi el autor al unei ”duble” la 2-1 cu Changchun Yatai.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dakesis
dakesis  •  26 August 2012, 19:49

ce misto pronunta chinezii numele lui...'danalaha':)

lucell
lucell  •  26 August 2012, 18:01

pai drogba are date 4 goluri, poate invers....sa se tina drogba de danalache:)

cordos_eu
cordos_eu  •  26 August 2012, 17:36
Postat de craioveanu11 pe 26 August 2012, 16:24

Pai la ce jucatori transfera Chinezii,sa stii ca au un campionat mai bun ca al nostru,dar intr-adevar ar merita convocat macar odata!ca nici noi nu avem super atacanti sa zici ca nu merge incercat!

nu au un campionat mai bun decat al nostru din cauza chinezilor. dar si valoarea alora a crescut ca si a campionatului. oricum in unele meciuri se joaca si fotbal ca in Liga 1. si la cel japonez am ceva dubii ca ar fi mai bun decat al nostru. liga a 2-a japoneza stiu ca e mai buna decat a noastra.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează