INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO Torje rupe blestemul » Ex-dinamovistul, la primul gol în Serie A!

Gabriel Torje a aşteptat 22 de etape primul său gol în Serie A.
Gabriel Torje a aşteptat 22 de etape primul său gol în Serie A.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 februarie 2012 18:36

Introdus din nou la Udinese după o lună şi jumătate, ex-dinamovistul a profitat şi-a dat şi primul său gol în Serie A.

Gabi Torje cu un ochi plînge, cu altul rîde. Dacă Udinese a pierdut ieri la Florenţa (2-3), el are destule motive să răsufle uşurat. După o lună şi jumătate pe bancă sau în tribună, antrenorul Francesco Guidolin şi-a adus în sfîrşit aminte de el. L-a introdus în minutul 67, într-un moment în care ai săi alergau după egalarea la doi.

Ex-dinamovistul a înţeles că i se oferă poate una dintre ultimele şanse de a ieşi din "catacombe" şi s-a zbătut pentru a-i fi cît mai de folos echipei sale. N-a reuşit de fiecare dată, dar nici n-a renunţat cînd Fiorentina şi-a mărit avantajul. Iar insistenţa i-a fost în cele din urmă răsplătită. În ultimul minut!

Vezi mai jos VIDEO
cu primul gol
reuşit de Torje
în Serie A

Înconjurat de mai mulţi apărători în careul gazdelor, colegul Di Natale l-a văzut venind în viteză şi i-a pasat. Iar şutul "tricolorului", fără preluare, cu dreptul, s-a dus glonţ în plasă. Întîia lui reuşită în Serie A!

12 apariţii are Torje la Udinese în acest sezon de Serie A. Nu mai jucase din 18 decembrie, de la un 2-2 cu Lazio

ALTE ŞTIRI DIN ITALIA:

Roma - Inter 4-0
Liga-n pericol
Claudio Ranieri şi-a imaginat cu siguranţă altfel a 600-a sa apariţie pe banca unei echipe italiene. Interul său, fără Chivu, rezervă, trebuia să puncteze neapărat la Roma pentru a rămîne cu şanse reale în cursa la titlu cu Juve şi Milan, dar a terminat în genunchi: 0-4. Iar acum e în pericol pînă şi participarea în sezonul viitor al Ligii. E deja la 5 puncte de locul 3, cel care asigură prezenţa în competiţia de lux a Europei.

Genoa - Lazio 3-2
Eşec fără Radu
Ştefan Radu i-a lipsit ieri lui Lazio şi absenţa românului s-a simţit în apărare, învinsă de trei ori la Genoa (2-3). Într-o excelentă dispoziţie de joc în precedentele etape, "tricolorul" a plătit tribut mai vechii sale probleme la genunchiul drept, unde a fost şi operat anul trecut. Antrenorul Reja l-a luat la Genova, dar în cele din urmă a decis să-l menajeze şi l-a trimis în tribună.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
alekzander
alekzander  •  06 Februarie 2012, 20:35
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 06 Februarie 2012, 17:34

asa se spune acum neputintei? blestem?

Eu as zice nesansa , fiinda n-a jucat mereu din contra foarte rar in ultima vreme. Are cateva pase de gol dar e o cizma cam mare pentru el... dar nu imposibil sa se impuna ca titular.

anooonim
anooonim  •  06 Februarie 2012, 18:32

Bravo torje

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  06 Februarie 2012, 17:34

asa se spune acum neputintei? blestem?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează