INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REAL - BETIS 2-1

VIDEO Toșca în vârtejul erorilor » Trei gafe mari făcute de fostul fundaș stelist în meciul cu Real, 1-2

Ronaldo a fost o pălărie cam mare pentru Toșca // Foto: Gulliver/GettyImages +2   FOTO
Ronaldo a fost o pălărie cam mare pentru Toșca // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:00

Apărătorul lui Betis a greșit la ambele goluri ale madrilenilor. Iar intervenția sa asupra lui Morata trebuia sancționată cu penalty.

Gafa din confruntarea cu Malaga (28 februarie), acea pasă la portar interceptată de un adversar, care a și înscris, pare să-l fi dat peste cap pe Alin Toșca

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărătorul lui Betis și-a pierdut siguranța din primele apariții în tricoul lui Betis și de atunci greșește aproape pe bandă rulantă. A comis-o la 2-3 cu Sociedad, a făcut pauză contra lui Deportivo (1-1), dar a revenit în forță duminică, pe Bernabeu, împotriva Realului (1-2). Cu trei erori!

Minutul 8: La un corner în careul lui Betis, ex-stelistul l-a ținut pe Morata, împiedicându-l să reia spre poartă. Norocul lui, forma slabă a "centralului" Mateu Lahoz, care l-a iertat de penalty și de cuvenitul "galben".

Minutul 41: Toșca (foto mic, nr. 21) nu-l marchează pe Ronaldo și portughezul reia în plasă, cu capul, la centrarea lui Marcelo: 1-1. "Gravă eroare tactică", a comentat ieri cotidianul AS.

Minutul 81: Corner Kroos, "tricolorul" e depășit de balon în săritură, iar de lângă el, Sergio Ramos înscrie cu capul golul victoriei Realului: 2-1. Singurul alibi pe care i-l găsește Diario de Sevilla românului: "Statura îi limitează jocul aerian". Toșca are 1,81 metri înălțime.

La TV a dat autogol

Deși prima repriză s-a încheiat 1-1, pe grafica postului spaniol care a televizat partida a apărut scorul de 2-1 pentru Real. Autorul celei de-a doua reușite a madrilenilor: Toșca, autogol (foto 2).

7recuperări, 7 mingi pierdute și 4 faulturi a făcut Toșca în 90 de minute pe Bernabeu

2stele a primit Toșca în Marca. Exact ca Ronaldo. AS, în schimb, i-a dat un singur as (slab)

48de meciuri oficiale la rând cu gol marcat are Real. Record mondial!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dakesis
dakesis  •  14 Martie 2017, 18:15
Postat de dakesis pe 14 Martie 2017, 18:04

oricat m-ar enerva echipa imbecalului, nu pot sa nu zic ca exagerati, de data asta. Nu Tosca a gresit la golul lui Ronaldo, ci ceilalti colegi din aparare, care s-au dus toti trei ca berbecii la prima bara si l-au lasat pe Ronaldo singur.

am revazut, nu 3, ci doi, au plecat spre Morata, la prima bara. Pana si comentatorii englezi au spus ca a fost vina altcuiva. Tosca era la bara a doua, il avea sub supraveghere pe James. Va faceti de cacao, nu de alta...

dakesis
dakesis  •  14 Martie 2017, 18:04

oricat m-ar enerva echipa imbecalului, nu pot sa nu zic ca exagerati, de data asta. Nu Tosca a gresit la golul lui Ronaldo, ci ceilalti colegi din aparare, care s-au dus toti trei ca berbecii la prima bara si l-au lasat pe Ronaldo singur.

dchldiu
dchldiu  •  14 Martie 2017, 13:45

De parca Tosca (pe care statura nu-l recomanda oricum ca un bun saritor la cap) a fost singurul aparator care a sarit mai putin bine decat Ronaldo sau Ramos... sa fim seriosi... Jocul de cap la fazele fize este principala arma a Realului de sezoane bune. Fac antrenamente intregi in care exerseaza doar fazele fixe batute din diferite zone. Au jucatori gen Kroos care bat magistral fazele fixe, iar pe traiectorie se plaseaza in linie jucatori de talie mare gen Ronaldo, Bale, Benzema, Ramos, Varane... cum sa te aperi daca nu ai jucatori ce cel putin acelasi gabarit???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează