INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ELCHE

VIDEO Uite cine marchează! » Convocat de urgenţă la Elche, Săpunaru a dat gol, s-a accidentat şi a terminat la spital meciul cu Levante

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 decembrie 2013 19:09

”Sapu” a profitat de problemele titularului Damian Suarez şi a deschis scorul vineri cu Levante, scor 1-2. Ezitant în apărare, s-a lovit însă la cap după pauză, a ieşit în minutul 75 şi echipa sa a pierdut pe final


Trebuia să fie spectator, ca de obicei de peste 3 luni încoace, dar ghinionul unui coleg s-a transformat în şansa lui. Profitînd de gastroenterita lui Damian Suarez, Săpunaru a bifat vineri al patrulea meci la Elche, a intrat titular, reuşind primul gol în acest sezon, însă nu s-a bucurat. Echipa a pierdut (1-2) cu Levante, deşi a condus, iar Sapu a ajuns la spital. Lovit cu piciorul în cap, a fost înlocuit în minutul 75.

Click aici pentru VIDEO!

Şi ce voleu minunat prinsese în minutul 26 la 11 metri! "Neaşteptatul marcator şi-a dezvăluit o calitate ascunsă", a scris ziarul local La Verdad. Care l-a şi criticat pentru erorile defensive: "Balcanicul nu a fost chiar un bastion. Sincronizarea cu colegii a părut o anecdotă. Inactivitatea lui s-a simţit. Imprecis în intervenţii şi vulnerabil în spate, a urcat rareori în bandă şi nepericulos pentru apărarea lui Levante".

Marca i-a dat nota 6, lăudîndu-l pentru "golul de vîrf de careu". Duelul cu El Zhar l-a scos din joc, însă s-a ales doar cu spaima: "Sînt bine, mă bucur pentru gol, dar îmi lipseşte ritmul. Sper să joc mai des".

3 goluri a dat Săpunaru în 33 de meciuri în La Liga, două pentru Zaragoza în sezonul trecut şi primul la Elche

"Am simţit dureri la cap şi la ochi. Eram ameţit şi aveam privirea înceţoşată. Problemele au trecut însă şi acum mă simt bine"
Cristi Săpunaru, fundaş Elche

"A jucat foarte bine, dar am fost nevoiţi să-l înlocuim. Doctorul ne-a zis că Săpunaru are ameţeli şi nu mai poate continua"
Fran Escriba, antrenor Elche

"Unul dintre cei mai bine plătiţi din lotul lui Elche, Săpunaru nu şi-a justificat pînă acum salariul, dar cu golul de vineri s-a mai scos"
La Verdad, ziar spaniol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează