INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

VIDEO Vendetta Greciei » Costin Lazăr a fost martor la incidentele extreme de la PAOK - Olympiakos, 1-0

Jucătorii lui Olympiakos fug de centrul tornadei
Jucătorii lui Olympiakos fug de centrul tornadei "Tumba"

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 13:29

"Această confruntare de la Salonic e ca Al 3-lea Război Mondial", spune un jurnalist elen. Bătăi, trei jucători eliminaţi, teren invadat, căpitanul lui Oly lovit de fanii gazdelor.

Salonicul a luat foc miercuri. După 2-1 în tur pentru Olympiakos, PAOK voia revanşa. "Este o continuă vendetta această confruntare, de 50 de ani e o rivalitate uriaşă, feroce, între Salonic şi Atena. E ca Al 3-lea Război Mondial", mărturiseşte un jurnalist grec.

VIDEO cu incidentele de la PAOK - Olympiakos 1-0

Startul a fost întîrziat. Fanii gazdelor umpluseră banca roş-albilor cu hamsii, după porecla lui Oly, "gavros". Iar jocul a fost o răfuială permanentă. Între jucători, trei au fost eliminaţi, Maniatis (Olympiakos), Katsouranis şi Natkho (PAOK).

" Costin Lazăr a scăpat, a stat departe de incidente", spune acelaşi reporter, apoi ultraşii alb-negri au invadat terenul înarmaţi cu torţe, vînîndu-i pe fotbaliştii rivali. Au intrat după ei şi la vestiare, căpitanul Maniatis şi Valdez au fost loviţi.

"Ce se întîmplă aici este terorism", au protestat oaspeţii la sfîrşit. Pe teren, PAOK, cu Lazăr intrat după 67 de minute, a cîştigat. 1-0 şi e în finala cu Panathinaikos, din 26 aprilie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
koolshen
koolshen  •  18 Aprilie 2014, 16:45
Postat de radu978 pe 18 Aprilie 2014, 14:14

Cine o fi fost din Atena la meciul asta doar nea Theo poate sti.

Pireu e portul din Atena ;)

radu978
radu978  •  18 Aprilie 2014, 14:14

Cine o fi fost din Atena la meciul asta doar nea Theo poate sti.

babgr
babgr  •  18 Aprilie 2014, 11:28

Poate ar fi bine sa va documentati inainte sa scrieti un articol. Sau sa nu il traduceti pe Google. Daca vreti, contra cost, va traduc eu articolele dorite din grecia. In primul rand LAZAR nu a jucat titular ci a intrat schimbare in minutul 67 in locul lui Katsouranis. In al doilea cartonase rosii au primit 3 jucatori si nu doi. Pe langa cei amintiti in articolul de mai sus a fost eliminat si Katsouranis (chiar daca era deja pe banca de rezerve). Meciul a inceput cu o intarziere de 75 de minute. Ca fost probleme cu banca lui Olimpiakos, Tortele au fost aprinse in tribune inainte de meci si la gol. Lumea nu a patrus pe teren decat dupa finalul meciului si inainte de începerea meciulu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close