INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

VIDEO Vlad fad » Chiricheș, debut ezitant duminică la Napoli, într-o defensivă răvășită de Nice

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 00:00

Fundașul român a prins repriza a doua a amicalului din Franța. ”A făcut ce-a putut, însă colegii nu l-au ajutat. A început nesigur, s-a descurcat mai bine cînd Napoli a rămas în 10”, scrie Gazzetta dello Sport

Vlad Chiricheș a intrat abrupt în pîine la Napoli. După cîteva antrenamente, Maurizio Sarri a ținut să-l testeze și la joc și n-a scăpat prima ocazie ivită, convocîndu-l pentru deplasarea din Franța. Doar antrenorul mărturisise sincer că n-a apucat să-l vadă decît o jumătate de meci în sezonul trecut - "nu-l cunosc, nu l-am adus eu" - și a a vrut să se convingă pe ce a plătit De Laurentiis 6 milioane de euro. Iar în 45 de minute cu Nice (2-3) a aflat cîteva lucruri.

Click aici pentru VIDEO!

"A făcut ce-a putut, însă nici colegii nu l-au ajutat. A început nesigur, s-a descurcat mai bine cînd Napoli a rămas în zece", a comentat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 5,5. Corriere dello Sport a fost mai indulgent (6), deși a remarcat că "la golul 3, Germain s-a infiltrat printre Chiricheș și Koulibaly. Iar agenția tuttonapoli.net a notat că "românul n-a fost obligat la mari intervenții și s-a remarcat prin eleganța cu care iese avînd mingea la picior".

Mai vine un stoper

Fragilitatea defensivei i-a convins pe șefii lui Napoli că trebuie să mai transfere un apărător central. Corriere dello Sport a anunțat ieri că favorit e Marios Oikonomou. Un grec de 23 de ani, de la Bologna, impunător (1,90 m), care în sezonul trecut din Serie B a dat 4 goluri în 33 de jocuri. Cota lui Oikonomou este între 6 și 7 milioane de euro.

1.500.000 €este salariul anual al lui Chiricheș la echipa partenopee, contract pe 4 sezoane

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează