INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Vorsklacaj » Şahtiorul lui Mircea Lucescu a pierdut la Poltava, scor 0-1, şi tremură pentru titlu

Mircea Lucescu riscă să rateze titlul după patru triumfuri consecutive cu Șahtior
Mircea Lucescu riscă să rateze titlul după patru triumfuri consecutive cu Șahtior

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 aprilie 2014 22:46

Bătut şi de echipa de pe locul 7, antrenorul ”minerilor” a fost ajuns la şefie de Dnepr, ce are însă un meci în minus. Iar miercuri, Il Luce merge la Kiev pentru derbyul cu Dinamo.

Mircea Lucescu traversează cel mai slab sezon din deceniul petrecut la Şahtior. După Lvov şi Luţk, antrenorul român a clacat lamentabil ieri şi la Poltava (0-1 cu Vorskla), pe terenul altei echipe mici din Ucraina, şi a ajuns la 5 eşecuri în 22 de etape. Împarte acum şefia cu Dnepr, ce are un meci mai puţin disputat!

VIDEO: Vezi AICI golul meciului!

Campioana Ucrainei s-a luptat cu morile de vînt, pe un gazon prost. A dominat, însă şi-a creat puţine ocazii limpezi de gol, pe care le-a irosit. Iar în minutul 83 a primit lovitura de graţie, pe un contraatac.

Rakiţki şi portarul Kaniboloţki au greşit grav şi macedoneanul Jahovici a trimis în plasă de la doi paşi, după o minge centrată din stînga. Apoi Vorskla a fragmentat jocul şi "minerii" n-au mai avut nici şansa egalării. A rămas 0-1 şi Il Luce a avut puterea să dea mîna cu antrenorul învingătorilor, Anatoli Momot.

5 înfrîngeri într-un campionat nu a suferit Mircea Lucescu la Şahtior decît în sezonul 2006-'07. Atunci, a pierdut titlul în favoarea lui Dinamo Kiev

7 victorii în ultimele 8 dueluri din campionat cu Vorskla reuşise antrenorul lui Şahtior. Lucescu nu mai cedase din august 2008, tot 0-1 la Poltava

"Îi felicit pe cei de la Vorskla! Ne-au studiat bine şi ne-au blocat jocul, prin orice fel de mijloace. Le-au dat o lecţie jucătorilor mei cum să dai totul în teren” (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
utaaradan
utaaradan  •  13 Aprilie 2014, 23:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca ar fi pus sa aleaga, in a cui barca crezi ca s-ar urca militianul ? in barca rosie, normal !

submarina
submarina  •  13 Aprilie 2014, 10:33

Dupa evenimentele soc ce au loc in Ucraina, sahtiorul lui Mircea Lucescu in vecii vecilor nu mai pupa titlul...все, конец, s-a sfarsit era lui sahtior, Kievul nu mai permite dominarea lor... Rinat Ahmetov la moment e preocupat cu anexarea Estului Ucrainei la rusia, sa vedem ce va urma...

ortega
ortega  •  13 Aprilie 2014, 10:17
Postat de robert1205 pe 13 Aprilie 2014, 09:37

Şahtior din vara va evolua in campionatul Rusiei.

Nostalgicule ... N-ai uitat cum au fost borâți milițienii în prima ligă ... Dacă n-ai putut să-i pupi bucile lui Stalin , le pupi cu zor ale lui Putin ... Ești scârbos ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close