INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT - LOKOMOTIV 0-0

VIDEO Zero eficiență » Zenitul lui Lucescu a dominat meciul cu Lokomotiv, 0-0, însă a ratat mult și nu s-a ales decât cu un punct

Articol de - Publicat duminica, 31 iulie 2016 00:00

N-a fost loc de victorie pentru Mircea Lucescu la întâiul meci în campionatul Rusiei la Zenit, care s-a lovit de rezistența lui Lokomotiv (0-0).

Ineficiența câștigătoarei Supercupei a făcut ca ocaziile create să nu se transforme ieri în gol, deși "albaștrii" au controlat jocul la absolut toate capitolele.

Click aici pentru VIDEO!

Show-ul pirotehnic făcut de fani în deschidere, când s-a cântat imnul național, nu a putut fi egalat de trupa din St. Petersburg. Care a avut posesia, a deschis acțiunile în benzi, de unde Smolnikov și Criscito au centrat periculos. A suferit însă teribil la finalizare: Kokorin, voleu de la 11 metri, pe lângă țintă, și Șatov, cap aproape de bară din poziție ideală, într-o primă parte afectată de ploaie.
A ieșit și soarele după pauza în care Hulk s-a întors să-și ia la revedere de la fani. Dar Zenit și-a întunecat presiunea prin alte ratări. Și după ce Luce a apelat la Witsel, Jirkov și Djordjevici, a fost asediu, doar că nimeni nu l-a bătut pe Lodigin. Nu-i ușor să înlocuiești golgeterul plecat în China!

60%a fost ieri posesia echipei lui Lucescu, care a fost superioară și la șuturi, 10-2 la poartă (2-1 cadrate)

19 dueluridintre cele 43 disputate între Zenit și Lokomotiv în campionat s-au terminat la egalitate

"Un film plictisitor a fost startul campionatului. Un meci care a semănat cu duelul din ultima etapă a celui trecut. Golurile și fotbalul strălucitor au fost lăsate pe mai târziu"
Soviețki Sport, cotidian rus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  31 Iulie 2016, 17:18

Eu zic ca Zenit va termina pe podium dar...cu alt antrenor...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Iulie 2016, 09:34

...da...ce se stie sigur dupa acest meci este ca Zenit nu termina in primele trei ...are niste ratangii de calitate in echipa ...si comentatorii i au pronuntat de doua ori numele lui luce care in b ne duce ...au spus ca nu i bun de nimic ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează