INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD - AL HILAL

Al Ittihad şi Al Hilal au remizat, 0-0 » Laurenţiu Reghecampf l-a ţinut în corzi pe Victor Piţurcă, dar n-a reuşit să dea lovitura de graţie

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 decembrie 2014 21:18

Echipele lui Victor Piţurcă şi Laurenţiu Reghecampf au remizat în derby-ul din Arabia Saudită, 0-0. 

Deşi Al Hilal a fost mult mai periculoasă, avînd cîteva ocazii importante, Al Ittihad a rezistat şi fostul selecţioner se poate declara mulţumit cu punctul cîştigat.

Au trecut mai bine de 3 ani şi jumătate de la ultima victorie a lui Al Ittihad în faţa lui Al Hilal. Se întîmpla în 2011, într-un meci din Liga Campionilor Asiei, scor 3-1.

Organizatorii s-au ocupat de acest meci în cel mai mic detaliu, înaintea meciului fiind afişată o coregrafie superbă, iar arena din Jeddah a fost plină la ora jocului.

În urma acestui scor Al Ittihad acumulează 22 de puncte şi e pe locul 4, la egalitate cu Al Ahli, dar la 4 puncte de liderul Al Nasr.

Al Hilal e abia a 5-a, cu doar 17 puncte, dar cu două meciuri mai puţin decît primele 4 clasate.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
valyomanyd
valyomanyd  •  01 Decembrie 2014, 22:08

"Reghecampf l-a tinut in corzi pe Piturca"...La ce categorie au boxat ? :))))

ktsp
ktsp  •  01 Decembrie 2014, 22:05

Mă suporteri al lui Rigicamp, ce meci aţi văzut? Cămillele lui regheton nu au ieşit din careu . Ce tâmpenii scrieţi , cămilele lui Piţi au avut vreo 3-4 ocazii în ultimele minute. În corzi sunteţi voi cu creierul.

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Decembrie 2014, 20:58

Doua echipe nule, dintr-un campionat nul, antrenate de doua nulitati au dat nastere unui meci nul. Nimic interesant...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează