INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VITESSE - AJAX

VITESSE - AJAX 2-2 // VIDEO Răzvan Marin, o zi plină de ghinion! Greșeli și în apărare, și în atac la debutul în Eredivisie » A ratat o ocazie imensă!

Foto: twitter @Ajax +4   FOTO
Foto: twitter @Ajax

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 21:22

Ajax a remizat cu Vitesse, scor 2-2, în prima etapă din Eredivisie. Jocul lui Răzvan Marin (23 de ani) nu a mai fost la fel de bun ca în Supercupa Olandei. A fost înlocuit în minutul 69.

După ce a cucerit Supercupa Olandei la primul său meci oficial la Ajax, debutul în campionat n-a fost cel mai bun pentru Răzvan Marin.
Titularizat din nou în fața apărării, alături de Daley Blind, „tricolorul” a trecut prin momente dificile în meciul cu Vitesse de la Arnhem. Mai ales în faza defensivă.

Eroare de poziționare la 1-0

În minutul 13, ambii „închizători” au fost surprinși prea avansați la acțiunea adversarilor. Și Răzvan, și Blind. Eroare de poziționare. Iar Bero, singur pe 16 metri, a deschis scorul, șutul său fiind deviat de Schuurs. 1-0.
Ofensiv, și-a răscumpărat greșeala cu câteva acțiuni inspirate. Una solitară, încheiată cu o centrare de gol irosită de Tadici și Van de Beek. Apoi, el a pornit faza din care același Van de Beek a egalat (30).

Bazoer l-a dat la o parte prea ușor

După pauză, Bazoer i-a prins din nou pe picior greșit pe Blind și Marin. L-a fentat pe primul, l-a dat prea ușor la o parte pe Răzvan în duel umăr la umăr, șutând apoi decisiv. 2-1 (55).

Pentru ca suferința să fie și mai mare, doar trei minute mai târziu, Marin a avut ocazia revanșei și nu a profitat de ea. A tras mult peste poartă din șapte metri. Stângul l-a trădat. „Cum de a putut rata Marin o asemenea șansă?”, s-a comentat pe site-ul Voetbal International.

Antrenorul Ten Hag l-a înlocuit în minutul 69, cu Mazraoui. Meciul lui se terminase. Pe teren, Tadici a egalat. 2-2. 

Rezumatul meciului dintre Vitesse și Ajax

FINAL » Vitesse - Ajax 2-2

  • Au marcat: Bero '13, Bazoer 55 / Van de Beek '30, Tadic 75
  • Răzvan Marin a fost înlocuit cu Mazraoui în minutul 69.

Vezi AICI statistici

Echipa de start a lui Ajax: Onana -Veltman, Martinez, Schuurs, Tagliafico  - Blind, R. Marin - Ziyech, Van de Beek ,Tadic - Dolberg
Rezerve: Varela, Scherpen, Pierie, Neres, Huntelaar, Promes, Mazraoui, Magallan, Schone, Ekkelenkamp, Dest, De Wit
Antrenor: Erik ten Hag

Stadion: Gelredome
Arbitru:
 Bas Nijhuis

Citește și: 

Gică Hagi, reacție fermă! Răzvan Marin le-a povestit olandezilor ce i-a spus „Regele” când a auzit că are ofertă de la Ajax

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  04 August 2019, 14:16

E una din legile lui Murphy

klauz
klauz  •  04 August 2019, 09:32

In fotbal te poti ascunde o perioada, dar vine vremea si cand trebuie sa joci, daca poti. Eu v-am tot spus ca Rrazvan Marin nu are valoare. E un viclean crescut hoteste cu tocanita de harciog care nu are om la marcaj si se tot invarte in preajma mingii sa faca si el o atingere. Da apoi mingea la 4-5 metri in spate si bifeaza statistica, ca a dat o pasa reusita! Asa e sistemul de scouting de azi, hotii nativi il fenteaza usor. Rrazvan nu face joc, nu produce pericol, sta numai si isi ia atingerea inutila. O alta inselatorie marca hagi.

rivaldinho
rivaldinho  •  03 August 2019, 23:28

Daca joaca Dolberg la Ajax si Marin joaca linistit. Iar Blind stim cu totii ca nu are nu stiu ce valoare, daca Blind se ridica la pretentii atunci si Razvan o s-o faca. Dar trebuie putina rabdare. Oricum nu mai iese din primul 11, Blind a jucat azi la inchidere cu el.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează