INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Vlad Chiricheş e apt şi va fi titular în Premier League » Managerul lui Spurs: "Vestea bună e că şi-a revenit"

foto: tottenhamhotspur.com
foto: tottenhamhotspur.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 11:44

Vlad Chiricheş a lipsit peste două luni de pe gazon după mai multe probleme la spate, dar acum este apt şi va fi titular în următorul meci al lui Tottenham, luni seară cu Sunderland.

Managerul Tim Sherwood a anunţat că românul va fi în lot, dar are şanse foarte mari să înceapă din primul minut, mai ales că Vertonghen este accidentat şi nu va fi refăcut pînă luni. De asemenea, nici ceilalţi apărători nu sînt în mare formă şi au fost criticaţi dur după umilinţa cu Liverpool

"Veştile bune sînt că Vlad a jucat la echipa a doua împotriva lui Arsenal şi nu a avut probleme medicale şi că Ade a revenit la antrenamente. Amîndoi vor fi în lot", a spus Sherwood.

Tottenham are şi probleme de lot înainte de partida cu Sunderland de luni seară, Vertonghen, Soldado, Lamela şi Walker sînt accidentaţi.

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
bobinatul
bobinatul  •  05 Aprilie 2014, 12:56

Bafta Chiri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează