INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Vlad Chiricheş e pe picior de plecare » Românul este folosit ca monedă de schimb de Tottenham

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 18:27

Viitorul lui Vlad Chiricheş pare să nu se mai lege de clubul englez Tottenham. Deşi a fost adus pentru o sumă uriaşă de la Steaua, românul nu mai intră în graţiile antrenorului Mauricio Pochettino.
Fundaşul Vlad Chiricheş, 24 de ani, a fost oferit de conducerea lui Tottenham clubului Southampton, ca parte dintr-un viitor transfer al lui Morgan Schneiderlin, anunţă jurnaliştii de la dailyecho.co.uk.

Fotbalistul român a fost vreme îndelungată accidentat la spate şi a ratat turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

24 de meciuri a jucat Chiricheş pentru Tottenham în toate competiţiile

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
blatistu49
blatistu49  •  06 August 2014, 07:56

mascota Premier l inca un ratat de la Turma ei sint asi la Blaturi in Liga lu jino

plischi
plischi  •  06 August 2014, 07:29

daca n-ar exista problema cu spatele credeti ca ar fi ajuns moneda de schimb?

bogdan_rbf
bogdan_rbf  •  05 August 2014, 21:30

daca o sa caut prin comentariile da anul trecut sigur il gaesc si pe ala in care am spus ca nu il prinde anul la totenham...nu i-a fost bine si caldut la steaua?? inca un exemplu de roman care incearca sa isi depaseasca limitele, dar nu poate...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează