INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI / ZICU A DAT LOVITURA CU POHANG STEELERS

Zicu s-a transferat la Pohang Steelers, ŢSKA Sofia a încasat pe el 1,1 milioane de €!

Ianis Zicu
Ianis Zicu

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 decembrie 2011 21:14

Desemnat atacantul anului în Bulgaria, jucătorul lui ŢSKA Sofia semnează cu sud-coreenii pe 4 ani


Mai are de trecut vizita medicală, dar jurnaliştii bulgari spun că transferul lui Ianis Zicu de la ŢSKA Sofia la Pohang Steelers e practic făcut. Iar cifrele vehiculate în presa de la Sofia sugerează o adevărată lovitură dată de fostul jucător al Timişoarei.

Desemnat deunăzi atacantul anului în Bulgaria, după 13 goluri înscrise pentru ŢSKA în cele 15 partide disputate de la sosirea în iunie, Zicu va primi la sud-coreeni 1,2 milioane de euro net pe stagiune! Un salariu demn de marile campionate ale Europei, precum Spania, Anglia, Italia sau Germania. Inclusiv contractul oferit are o durată generoasă pentru un jucător de 28 de ani: 4 pe sezon.

Pohang Steelers, care le-a plătit bulgarilor 1,1 milioane de euro în schimbul lui Zicu, a terminat pe locul doi în campionat. Iar în februarie 2012 va disputa play-offul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor Asiei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gabrinho13
gabrinho13  •  27 Decembrie 2011, 16:17

Frumooos : "Inclusiv contractul oferit are o durată generoasă pentru un jucător de 28 de ani: 4 pe sezon."

coszmin
coszmin  •  27 Decembrie 2011, 14:14

cand te gandesti cum castiga unii bani. baiatu asta mai mult a facut tusa si a adunat milioane de euro. avea si 450.000 pe an la dinamo in anii cand a stat accidentat.se aproprie de 30 de ani si nici nu exista in istoria fotbalului romanesc nici macar cat plesan sau lovin. fotbalist umflat aiurea, si ca el vor sfarsii multi , adrian cristea,nila,dodel,scuipinel,etc.

ryo
ryo  •  27 Decembrie 2011, 12:20

Acum o saptamaina era cotat la 4 milioane, acum 4 zile era la 2,2 mil, acum e 1,1 mil, probabil pana la urma se va descoperi ca a plecat gratis.:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează